2777
2789
عنوان

همه ی شما به برنامه های دوشیزه در شب های طلایی قدر دعوتین

| مشاهده متن کامل بحث + 6649 بازدید | 784 پست
@یاسمن_70         @نگارهستمم     @سپیدهبانو    & ...

سلام عزیزم منم شبی سیصد میفرسم به شرط حیات اگه اونموقع بیشتر شد بهتون میگم

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم منم شبی سیصد میفرسم به شرط حیات اگه اونموقع بیشتر شد بهتون میگم

سلام گلم طاعات و عباداتتون مورد قبول درگاه حق تعالی 🙏 

متو پدر خدابیامرزمو از دعای خیرتون بی بهره نزارید 

التماس دعا 🙏 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

۱۰۰صلوات واسه رسیدن ب حاجتم برام دعا کنین که ب عشقم برسم و باهم خوشبخت بشیم

سلام گلم طاعات و عباداتتون مورد قبول درگاه حق تعالی 🙏 

ان شاءالله بهش میرسید 

التماس دعا 🙏 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 

سلام گلم طاعات و عباداتتون مورد قبول درگاه حق تعالی 🙏  متو پدر خدابیامرزمو از دعای خیرتون بی ...

محتاجیم به دعا چشم من قدرا رو خوندم و لایکتون کردم همونموقع شب قدرم قابل باشم چشم ،شمام مادربزرگ مرحوممو اگه یادتون موند بی نصیب نزارید ممنونم

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
محتاجیم به دعا چشم من قدرا رو خوندم و لایکتون کردم همونموقع شب قدرم قابل باشم چشم ،شمام مادربزرگ مرح ...

بسیار سپاسگزارم چشم به روی چشم بانوی مهربان🥰🌹🌹🌹

کاش بچه دار شدن هم بود تو نیت ها

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
کاش بچه دار شدن هم بود تو نیت ها

😔

خواستم تعادل برقرار باشه که برای هم دیگه دعا کرده باشیم 

برای نی نی ها بیماری رو در نظر گرفتم جون پسرخاله م 5سالش بود سرطان خون گرفت فوت کرد 

همیشه به بچه های سرطانی توجه خاصی دارم 

@مرضیه_نخشب       @hajatrava       @parry2n   &n ...

ممنون که تگم کردین

سوره ی قدرو برای پدرتون خوندم؛ ان شاءالله خدا ایشون رو مورد رحمت خودش قرار بده

منم شبی صدتا میفرستم

شما هــم برای شفای داداش چهارسالم و عاقبت بخیری خواهر برادر جوانم و امرزش گناه پدرمادرم و ماشین خریدن شوهرم و بچه دار شدنمون یه ایة الکرسی بخون اگه دوست داشتی

التماس_دعا#  

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.