2777
2789
کی گفته؟ پسرای این دوره مونه پلنگا رو فقط عشق و حال و دوستی میخوان. همونها پای ازدواج برسه پلنگ نمی‌ ...

اتفاقا من خیلی ها رو دیدم که خودشون خیلی مذهبی و مثبت هستن ولی برای ازدواج پلنگ می پسندن

Peace ✌🏻 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به پسرش داره و هدف ازدواج معمولا ازدواجای سنتی حجاب و خانواده واسشون مهم تره

خوب دوستی هم باشه یعنی روش غیرت نداره غیرت واقعی ن این خرکیا

شروع رژیم ۱۳۹۹/۲/۲۴ 💙گروه آبی💙وزن اولیه:۶۰هدف:۵۰

بستگی داره چ مردی انتخاب کنی

من همسرم خیلی پسر امروزیه ولی خب خیلی غیرتی و حساسه یادمه تو دوران دوستی خوشش میومد از اینکه مامانم زیاد نمیذاره با دوستام اینور اونور برم یا اینک حتی نمیتونه ب ذهنش بیاره ک قبل از اون با پسر دیگه ای بوده باشم..شکاک نیست اصلا

شاید اون اخلاقش خوبه،دلش پاکه،،،طرف تا اخلاقتو نشناسه که نمیاد خواستگاریت،،باحجاب بودن صرفا به معنای ذات پاک داشتن نیست....اینو با چشم خودم دیدم

این# نظر شخصی خودمه به کسی توهین نکردم😊🌹

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
والا اطراف ما که همه دنبال چادری ان

ن من با چش خودم دیدم دختر محجبه ساده ول کرده رفته دنبال غیر محجبش اصلا از دوتا فرهنگ مختلف

شروع رژیم ۱۳۹۹/۲/۲۴ 💙گروه آبی💙وزن اولیه:۶۰هدف:۵۰