2777
2789
اخه من از بورس هیچی نمیدونم قصد فروشم ندام

منم مثل شمامستقیم رو زدم

اما اصلا به دولت خوشبین نیستم که وارد بورس بشم

حالا ما دونفریم شاید یکیمون فروخت یکی صبر کرد ببینه رشد میکنه سهام

واقعا دولت هیچ رحمی به مردم نداره بدتر از ندونستن بورس بیرحمیه دولته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﺳﺎﻳﺖ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺭﺍ ﻃﻰ ﮐﺮﺩﻡ..ﺍﻣﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻧﺸﺪﻡ...حالا راهنمایم کنید چیکار کنم ازاد کنم یا بمونه زیر نظر دولت...اخه میگن سالی همون صد تومن را میگیری حق فروش اینا هم نداری اما روش مستقیم مال خودت هست میتونی بفروشی یا بمونه...غروب یکی از دوستام میگفت داداشش تو بورس کار میکنه یک ملیونی 16ملیون شده 

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﺳﺎﻳﺖ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺭﺍ ﻃﻰ ﮐﺮﺩﻡ..ﺍﻣﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻧﺸﺪﻡ...حالا راهنمایم کنید چیکار کنم ازاد ک ...

فعلا صبر کن تا دهم خرداد وقت هست هر روز یه چیزی میگن غیر مستقیم زیر نظر دولت نیست زیر نظر شرکتای استانیه که تو بورس فعالیت میکنن سودشم میگن از قبل بیشتره مستقیم باید به بورس اشنا باشی 

تو سایت یه تومنه ما همون عرضه اولیه هم نمیدونیم چیه چه جوریه موندم 

اینجا بعضیا بلدن بپرس بهتون میگن من خودمم بلد نیستم اما همکارای شوهرم میگن تو ۲۰ روز مثلا ۲ تومن سود کردن راست ودروغش رو نمیدونم واقعا

پرس وجو کن بازم

دوست عزیز ممنون که راهنماییم کردین...راستی اگه غیر مستقیم باشه یعنی خرید فروش را نمیتونیم انجام بدیم...امشب تو اخبار گفت از 49ملیون سهامدار 36ملیون نفر روش مستقیم را زدن...