2777
2789
عنوان

تا حالا خوابای خنده دار دیدین؟

42 بازدید | 5 پست

مثلامن یه بار خواب میدیدم سفینه های فضایی دارن میان ولی چون درک و شناختی نسبت به سفینه فضایی ندارم یسری پاترول خاکی بدون چرخ بودن😆😆😆

خواب خنده دار تون رو بگین؟

فان#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

من خوابام یادم نمیمونه

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست

یبار داداشم لحافو گاز گرفت ازخواب بیدارشد صبح بهش گفتیم گف داشتم خواب میدیدم بایه دیو میجنگم پاشو گاز گرفتم

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خوابام یادم نمیمونه

ولی حتما خواب میبینی، ولی وقتی از خواب میپری روی یه کاغذ همون موقع هر چی یادته بنویس خیلی جاله

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

اره خواب دیدم رفتم یه جایی چندنفر لنگه سگ منو دارن بعد من نمیدونم سگ خودم کدومه اشتباه یه سگ دیگه رواوردم خونه توخواب دادمیزدم نه توکه بیوتی من نیستی

بیوتی کجایی یهو پاشدم دیدم خانواده تواتاقم هستن دارن میخندن

سگم از خواب پریده بود امده بود تو بغلم

نشود فاش کسی آنچه میان من وتوست😜😋

آره خواب دیدم یه نینجام بعد با یه عده میجنگم یعنی لباس نینجا پوشیده بودم بعد چاقوهای کوچک داشتم میپریدم تو هوا چاقو پرت میکردم   اصلا نمیدونم این خواب از کجا اومده الانم دارم با خنده مینویسم آخه اصلا روحیم اینطوری نیست نه فیلم اینجوری میبینم نه ورزش رزمی میکنم نه هیچی  

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز