2777
2789
عنوان

تا حالا خوابای خنده دار دیدین؟

52 بازدید | 10 پست

مثلامن یه بار خواب میدیدم سفینه های فضایی دارن میان ولی چون درک و شناختی نسبت به سفینه فضایی ندارم یسری پاترول خاکی بدون چرخ بودن😆😆😆

خواب خنده دار تون رو بگین؟

فان#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ی سری خاب دیدم رفتم تشییع جنازه ی دفعه میت بلندشد شروع کرد ب قردادن.. تو خواب پوکیدم ازخنده😁🤣🤣 ...

😀😀

خواب دید دوستم افتاد تو دریا کوسه تیکه پارش کرد چشماش از حدقه دراومده روی اب و دست و پاهاش جدا بودن ...

😥شبیه خوابای ارسطو هست وقتی زنش تو هواپیما گم شد

دوسه هفته قبل خواب دیدم رفتم زیر یه ماشینی به شکم خودمو انداخته بودم و مشقامو مینوشتم😐

دفترم جلوم بود هی شوهرم میگفت ایناز بیا فیلم ببینیم صداش رو مغزم بود ازارم میداذ😂

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
دوسه هفته قبل خواب دیدم رفتم زیر یه ماشینی به شکم خودمو انداخته بودم و مشقامو مینوشتم😐 دفترم جلوم ...

بیدار شدی احتمالا شوهرت صدات نمیزد

بیدار شدی احتمالا شوهرت صدات نمیزد

نه بیدار شدم دیدم شوهرم نبود گشنش شده بود تو اشپزخونه بوده

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز