raha73 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 19182 عنوان تا حالا خوابای خنده دار دیدین؟ 52 بازدید | 10 پست مثلامن یه بار خواب میدیدم سفینه های فضایی دارن میان ولی چون درک و شناختی نسبت به سفینه فضایی ندارم یسری پاترول خاکی بدون چرخ بودن😆😆😆خواب خنده دار تون رو بگین؟فان# کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان 1399/02/20 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atyeh عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 3873 من ی سری خاب دیدم رفتم تشییع جنازه ی دفعه میت بلندشد شروع کرد ب قردادن.. تو خواب پوکیدم ازخنده😁🤣🤣🤣😂😂
شکلات_تلخم عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6448 میبینم ولی یادم نمیمونه😦 کاربر اقا درخواست نده با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪
_mehrbano_r_ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 846 خواب دید دوستم افتاد تو دریا کوسه تیکه پارش کرد چشماش از حدقه دراومده روی اب و دست و پاهاش جدا بودن کلا روی آب منم جمعش کردم ریختمش تو گونی و انداختم رو دوشم و بردمش😀
raha73 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 19182 من ی سری خاب دیدم رفتم تشییع جنازه ی دفعه میت بلندشد شروع کرد ب قردادن.. تو خواب پوکیدم ازخنده😁🤣🤣 ... 😀😀 کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان
raha73 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 19182 خواب دید دوستم افتاد تو دریا کوسه تیکه پارش کرد چشماش از حدقه دراومده روی اب و دست و پاهاش جدا بودن ... 😥شبیه خوابای ارسطو هست وقتی زنش تو هواپیما گم شد کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان
negarkamali88 عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 658 خیلی خندیدم...کاش همه میومدن خخ جالب میشد عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
آینازیم عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3118 دوسه هفته قبل خواب دیدم رفتم زیر یه ماشینی به شکم خودمو انداخته بودم و مشقامو مینوشتم😐دفترم جلوم بود هی شوهرم میگفت ایناز بیا فیلم ببینیم صداش رو مغزم بود ازارم میداذ😂 امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحهای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
raha73 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 19182 دوسه هفته قبل خواب دیدم رفتم زیر یه ماشینی به شکم خودمو انداخته بودم و مشقامو مینوشتم😐 دفترم جلوم ... بیدار شدی احتمالا شوهرت صدات نمیزد کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان
آینازیم عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3118 بیدار شدی احتمالا شوهرت صدات نمیزد نه بیدار شدم دیدم شوهرم نبود گشنش شده بود تو اشپزخونه بوده امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحهای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.