2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی،بد یاخوب؟

1852 بازدید | 120 پست

تو نی نی سایت تا تاپیک زده میشه و بحث درباره ی ازدواج فامیلی میشه سریع اکثر کاربرا جبهه میگیرن‌و میگن نه نه ازدواج فامیلی نکنینا و...

چرا ؟ تجربه ای دارین ؟

علت بگین ؟ 

گفتگو# تبادل_نظر#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۰خوب۶۰بد

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

دوتا از فامیلای مامانم با هم ازدواج کردن بچشون از اول مریضی قلبی داشت انگار رشدم نداره طفلی چشماشم‌ضعیفه از همون بچگی عینک میزد دیگه از ترسشون بچه دار نشدن از این لحاظ بده ولی خب در مورد همه صدق نمیکنه

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
من هر چی دیدم اخرش به جنگ و دعوا کشیده رابطشون بهم خورده  این تجربه منه

چرا دخالت اطرافیان ؟ خوب مگه طرف مدیریت رابطه بلد نبوده؟

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان