2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 63 پست
منم نزدیک دو هفته هست شروع کردم می نویسم تو دفترم ولی من فقط هر روز از ده تا خواسته ام شکرگزاری می ...

یه زمانی باید دیگه رها کرد خواسته رو اون وقته که اتفاق میفته...منم برام سواله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرمودین که بعد از گفتن موضوعی دوباره رفتن،خودم به قانون جذب اعتقاد ندارم و بنظرم این کارها و رفتارها ...

اومدن اون ادم تو زندگی من جزو محالات بود..حالا به قصد ازدواج ک برگشته بودن دیگه فوقه محالات بود....مسیر رابطمون هم عالی بود و دقیقا چیزایی بود ک من تو دفترم مینوشتم...حتی این آدم بشدت قصد مهاجرت داشت و من تو دفترم نوشتم که از رفتن از ایران صرفنطر میکنه و یه مدت بعد دیدم که بمن گفتن احتمالا دیگه نرم...آدمی که جزو آرزوهاش و اهدافش رفتن بود..پس قانون جذب درسته...من یه مسکلی داشتم ک به ایشون گفتم و مطمینااا یا میموندن بامن یا میرفتن..دوباره شروع کردم ب نوشتن که ایشون بامن میمونه که نموند...

اومدن اون ادم تو زندگی من جزو محالات بود..حالا به قصد ازدواج ک برگشته بودن دیگه فوقه محالات بود....م ...

چن وقته که رفته؟

تو جذب یه چیزایی هم به اسم تضاد پیش میاد که قدر داشته هامونو بیشتر بدونیم و بیشتر براش تلاش کنیم طبق دوره های اقای شریفی میگم

من به هر چی بخوام میرسم💚
اومدن اون ادم تو زندگی من جزو محالات بود..حالا به قصد ازدواج ک برگشته بودن دیگه فوقه محالات بود....م ...

اها،پس امیدوارم موفق باشین،چون توی زندگیم ادمای موفقی رو دیدم که اصلا شاید ندونن این قانون چیه و چه میکنه این رو گفتم چون فقط میدونم تلاش میکنن همین شایدم همی تلاش و امیدواری و مثبت اندیشی همین باشه،اگر شما میدونین نتیجه گرفتین ادامه بدین .

تا کی باید بنویسم؟ کی باید دیگه رها کنم نوشتنو؟اصلا باید رها کرد تجسم و نوشتنو یا ادامه بدیم

در مورد این نوشتنا چیزی نگفته گفت هر جور که تجسم براتون راحتترخ و حس خوبی میده باید انجام بدین بعد خیلیییی تاکید رو حس خوب داره همیشه باید حسمون خوب باشه تا چیزای خوب و حذب کنیم حس بد فقط چیزای بدو جذب میکنه

من به هر چی بخوام میرسم💚