2777
2789
عنوان

بفرمایید پنکیک :) خوب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 87 پست

نوش جان

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پنکیک درس میکنم یا باعسل و موز و گردو 

یا با شکلات و اسمارتیز 

یا با توت فرنگی و پورش عالی میشه 

یا اینکه پودر قند و دوشاب 😍😍😍😍

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
عزیزم به خدا اصلا به من مربوط نیس ولی اینجا خیلیا روزه میگیرن و این کار واقعا اشتباهه

عزیز دلم من خودم روزه می گیرم گفتم مال الان نیس مال قبله دقت کنی شبه 

من پنکیک درس میکنم یا باعسل و موز و گردو  یا با شکلات و اسمارتیز  یا با توت فرنگی و پورش ...

اهان حتما این روشارم انجام می دم البته اگه تونستم برم سوپر مارکت 😂😂😂 اینارو با چیزایی که داشتم درس کردم روشم بستنی گذاشتم با بستنی عالی می شه ! حتما با بستنی بخور 

خوشمان امد 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

درسته این که عکس غذا میزارین درست نیس

عزیزم 

مگه ما بچه هستیم 

روزه که زوری  نیست برای آدم بالغ

بلکه خودش میخواد بگیره

یعنی چی که دنیا رو تعطیل کنیم که روزه دار دلش نخواد‌

روزه رو در سطح گرسنگی کشیدن خالی کم ارزش نکنیم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اهان حتما این روشارم انجام می دم البته اگه تونستم برم سوپر مارکت 😂😂😂 اینارو با چیزایی که دا ...

نوش جانت عزیزم . من تاحالا با بستنی نخوردم ولی حتما امتخان میکنم ☺️

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
عزیزم به خدا اصلا به من مربوط نیس ولی اینجا خیلیا روزه میگیرن و این کار واقعا اشتباهه

عده ای که تا کسی ازین عکس های خوشمزه میزاره،این مدلی میگید،باید بگم که عزیزم کسی که روزه میگیره نباید انقدر سست عنصر باشه که دلش بخواد،اتفاقا کسی که روزه میگیره داره خیلی چیزارو تمرین میکنه،ازجمله همین گرسنگی و تشنگی.اگه بخواد هوس این پنکیک و کنه ،پس هوس خیلی چیزارم میکنه،پس اگه متاهله کلا از همسرشم باید دوری کنه که مبادا هوس نکنه.....

آدم روزه دار باید انقدری قوی باشه که دست و دلش نلرزه با این خوراکی ها...

منم الان درست کردم البته هیچ وقت گرد درنمیاد

عزیزم واسه منم بعضی وقتا چرت و پرت می شه اما من به این نتیجه رسیدم که اولن باید تابت چرب نباشه با روغن دوم اینکه تابت حتما بدون خط و خش باشه سومم اینکه نازک نباشه پنکیکت و اینکه زیاد شل نباشه موادت که میخوای بریزی اینارو رعایت کنی عالی می شه ! یکیم اینکه با کره بهتره تا روغن کره ابشده 

عزیزم  مگه ما بچه هستیم  روزه که زوری  نیست برای آدم بالغ بلکه خودش میخواد بگ ...

یعنی چی اسن ماه رمضون نباشه تو خیابون درسته بری جلو کسی که به هر دلیلی نمیتونه چیزی بخوره غذا بخوری من نمیگم روزه بگیرین یا نگیرین چون بهم مربوط نیس ولی مراعات کنید 

عده ای که تا کسی ازین عکس های خوشمزه میزاره،این مدلی میگید،باید بگم که عزیزم کسی که روزه میگیره نبای ...

اره گلم من الان درست نکردم که مال چند وقت پیشه تازه شب هم هست گفتم بزارم صرفا واسه ازار روح و روان 😜😂