2777
2789
عنوان

مهریه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 109 پست
حسمو درک میکنی؟؟من بخاطر پوله ناراحت نیستم میگم نکنه فک کردن من بی ارزشم یا چی

اره میدونم‌چی میگی

اما اهمیت نده دیگه گذشت

منم ب شوهرم گفتم قسم خورد ک دامادمون خودش گفته من انقدر میخوام بزنم

ولی خب اون حس بد رو دارم

چون با همه دخترامون ۵۰۰ تا۸۰۰ مهریشونه

اونوقت من ک شوهرم غریبس و تمام جهیزیه و کلی طلا و ماشین و... هم بردم اونوقت مهریم از همه کمتره

مهم نیست اصلا اما دل ادم‌میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم حرفت کاملا درسته که آدم به جایی برسه که بخواد جدا شه یه چیزی هم دستی میده تا خلاص شه. نمونش خواهر من. سال ۸۸ ۵۰میلیون دادیم تا طلاقش رو گرفتیم. با اینکه ۳۱۴ تا سکه هم مهریه اش بود. نه دادگاه ها و نه قانون ایران هیچ کدوم به نفع زن ها نیست. بچسب به زندگیت و نامزدت و اصلا به این چیزها فکر نکن. زندگی که بخواد از ترس مهریه دووم بیاره ارزشی نداره. انشاالله همیشه شاد و خوشبخت باشین در کنار هم.

وقتی زندگیت خوبه‌ و از شوهرت راضی هستی چرا اینقدر خودتو درگیر مهریه کردی  الان دقیقا همون حالت ...

دقیقا خیلی خبیثه قبلا هم راجبش تاپیک زدم مثلا میره عکسامو تو واتس اپ نشون مادر شوهر میده میگه چرا عکس بی حجاب میذاره بگو اخه بتوچه سلیطه

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
خواهرت اگه به فکرت بود نمیومد ذهن تورو به هم بریزه

اره با هم یکم مشکل داریم سر دارایی پدرم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

استاتر جان شما فعلا پرخوری نکن 😁

ایشالا خوشبخت بشی عزیزم وقتی خوشبخت باشی اصلا حواست نیست چقدر مهریت بوده. اونیکه همش به مهریه فک میکنه روزی هزار بارم به طلاق فکر میکنه

من الان که تاپیکتو دیدم کلی فکر کردم تا یادم اومد مهریه خودم چقدر بوده چون بهش فکر نمیکنم اصلا

عزیزم حرفت کاملا درسته که آدم به جایی برسه که بخواد جدا شه یه چیزی هم دستی میده تا خلاص شه. نمونش خو ...

مرسی عزیزم دعا کن زودتر کرونا بره ما عروسی بگیریم اینقد افکارمو بهم نریزن

پس اهمیت نده لطفا چون میخواد براتون به جون هم😶 خداروشکر الان سر زندگیتی دیگه 

عقدیم

استاتر جان شما فعلا پرخوری نکن 😁 ایشالا خوشبخت بشی عزیزم وقتی خوشبخت باشی اصلا حواست نیست چقدر مهر ...

چه جالب بخدا وضع مالی شوهرم خیلی خوبه ولی من نمیخواستمش اگه بخاطر پول بود اینقد ردش نمیکردم نمیدونی بعد چن بار جواب دادم

پس اهمیت نده لطفا چون میخواد براتون به جون هم😶 خداروشکر الان سر زندگیتی دیگه 

کلا میخوان همچیمو هاپولی کنن سر منم به دعوا با شوهرم گرمممم

اره خب درگیر کرده از بس خواهرم هی میگه کم کاری کردن در مقایسه با عروسای دیگشون

من هم جای خواهرت بودن همین حرف رو میزدم  حالا شاید جور دیگه  که کمتر ناراحت بشی لزوما خواهرت بدجنس نیست  ولی اگر واقعا حس خوبی نسبت به این موضوع نداری تجربه ی 17سال زندگی خودم و دیدن زندگی بقیه بهت میگم احساست رو با همسرت در میون بزار  هم خودش هم پدر مادرش باید بدونن  مخصوصا حرف های جاریت رو  منتهی آروم و بدون مشاجره