2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 42 پست
اینم مال من. البته بعد از ۵ روز لکه بینی

مبارکه من لکه بینی نداشتم 

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
شما علاعمت چیا بود؟

تهوع ، سرگیجه ، گرفتگی عضلات و دلدرد 

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم علام خاصی داشتی  من موعد 6 بود.... 11بی بی چک زدم منفی شد.  هنوزم نشدم واقعا میترس ...

اره اینارو داشتم اما من عرق نمیکنم بدنم خیلی گرمه 

میشه بگین این ماه چکار متفاوتی کردین که گرفت؟

هم به بچه فکر نمیکنم دو ماهه هم اینه یه دعایی بود ک یه هفته باید حمد میخوندی اونو خوندم ، پست میکنم 

کمر درد پریودی هم داشتی،؟

اره داشتم ، بدنمم گرم شده 

* گرفتن حاجت ( رسیدن به آرزوها)*

هر گاه اوّلین روزِ ماهِ قمری ، روزِ شنبه باشد ؛ هر کسی از شنبه ی اوّلِ ماه ، تا شنبه ی هفته ی بعد ، که ۷ روز می شود، سوره  حمد را بخواند ان شاء الله حاجتش برآورده می شود . این فرصت فقط یکبار در سال پیش ﻣﯿﺎٓﯾﺪ .

ختمِ سوره ی حمد جهتِ دفعِ  بلا و دشمن ، و رسیدن به حاجات و خواسته ها  .

از روزِ شنبه ( اوّلِ ماهِ مبـارک رمضان )  به این ترتیب شروع کنید :

۱- شنبه 70 بار

۲- یکشنبه 60 بار

۳- دوشنبه 50 بار

۴-سه شنبه 40 بار

۵- چهارشنبه 30 بار

۶- پنج شنبه 20 بار

۷-  روز جمعه 10 بار

سوره ی حمد را بخوانید.

انشاء الله به مقصود می رسید.

خواندنِ آن بعد از نماز ها بهتر است .

“منبع : ختوم و اذکار ج 1 ص 119”

این ماه اینو خونده بودم انشاالله همه منتظرا بزودی زود دامنشون سبز بشه 

سلام شما می‌رسد پیش دکتر امیریازش راضی هستین

سلام بله خیلی خوبه ، مهربون ، به همه حرف بیمار گوش میده ، ویزیتم با دفترچه 35 آزاد 50 

تو مطب سونو داره خودش سونو میکنه درسته در حد سونوگرافی های بیرون نیس اما خب هر سری ک میری مطب میتونی نی نی رو ببینی 

و لازم نیس برای نشون دادن جواب سونو یا ازمایش بری مطب میگه بفرس واتس آپم