2777
2789
الان ک خشک شده هاله انداخته ب نظرت درسته؟؟

دقیقا مثبته اصلا به اینکه زمان بگذره و ...قبول نیست گوش نکن چون زوده هورمونا زیاد نیست مبارکت باشه مامان مهربون من قشنگ هاله رو دیدم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
الان ک خشک شده هاله انداخته ب نظرت درسته؟؟

یه عکس بذار منم میذارم ببین باچی باردار بودم بتامم ۴ بود این روز پریه🤣

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثبته اصلا به اینکه زمان بگذره و ...قبول نیست گوش نکن چون زوده هورمونا زیاد نیست مبارکت باشه م ...

ممنون ولی اون مال ادار اول صب بود ساعت ۴ ظهر ک گذاشتم حتی خشک شده اش هم هیچ هاله ای نداره

ممنون ولی اون مال ادار اول صب بود ساعت ۴ ظهر ک گذاشتم حتی خشک شده اش هم هیچ هاله ای نداره

خوب معلومه که ادرار صبح مهمه وقتی اینقدر زوده.توی روز حداقل باید ۴ ساعت نری دسشویی و اب خیلی کم خورده باشی.حالا به نظر من مراعات کنی بد نیست

قشنگ معلومه ادرار صبحت غلیظ بوده

اره خیلی حالا ب نظرت احتمال باردار باشم؟؟

من چون خودم اینجوری بود میگم بارداری.حتی بعد ازهاله ی خوب که بعد چندساعت افتاد(مدیکور)  بی بی از گفت مشکوکه چون اونا فقط میگن مثبت یا منفی .تیتر نمیگن که.تیتر هم گفت ۴😁بی بی بعدی نشون نداد .مونده بودم اما یهو دیگه مثبت شد مال اینه که لقاح دیر بوده.مارک سرتین خوبتر بود.هروقت خواستی بذاری اب کم بخور شب بخواب صبح بذار.

درچه حالی مامان خانوم یه خبر بده از خودت روبراهی

سلام عزیزم همون بی بی اولی ک گذاشتم هاله داشت و بعد از ظهرش گذاشتم هیچی نداشت و فردا صبحش گذاشتم بازم هیچی نبود ولی بعد ۴ساعت هاله خیلی کمرنگ داشت دیگع نزاشتم منتظرم پنجشنبه بزارم و اگ چیزی نبود برم دکتر هیچ علائم بارداری ندارم ب جز وقتایی ک گرسنمه حالت تهوع دارم ک فک کنم همه دارن😂و کمر درد ک اصلا ربطی ب بارداری نداره و زیر دلم تیر میکشه ک فک کنم بازم ربطی نداره و سینه هامم فقط دوروز درد داشت الان هیچی و ترشحات سفید و بعضی وقتام بی رنگ و بی بو ..🤦‍♀️

سلام عزیزم همون بی بی اولی ک گذاشتم هاله داشت و بعد از ظهرش گذاشتم هیچی نداشت و فردا صبحش گذاشتم باز ...

وای مبارکه .مطمئنم هستی کی گفت کمردرد ربطی نداره از اولین علائمه.عالیه.عالی.هاله افتاد یعنی هستی فقط زوده.ادرار غلیظ میخواد مامان خانوم.حله و بزودی میای میگی راست گفتی بودم.یادت نره بیای بگیا.🤗

وای مبارکه .مطمئنم هستی کی گفت کمردرد ربطی نداره از اولین علائمه.عالیه.عالی.هاله افتاد یعنی هستی فقط ...

وای خدا از دهنت بشنوه خیلی امیدوار شدم 

چشم حتما حتما 😘😘😘