2777
2789

اون لعنتی پی ام داد گفت ( اصلا براش مهم نیس که منو ندیده و دلتنگ نیست و بعدشم گفت تازه خیلی هم خوشحاله و عین خیالشم نیست. بعد یه عکس از خودس فرستاد. داشت میخندید. خنده ی تلخ نه...   شادترین خنده ی زندگیش) اونوقت من احمق اون لحظه آرزوم پی ام دادنش بود... از همه بدتر من هنوز دوستش دارم 😢😢😢

بعد این همه ظلم و ناحقی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزدلم فدای سرت ناراحتی طبیعیه اماخودتونباز 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

چی-بگم# 😔

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
مشق نوشتن و دیگر هیچ تنها راه فراموشی

یارن خیلی فعالی ها . همه جا اولین پست تویی . بدو برو تاپیک بعدی جا نمونی 😂😂😂😂😂

من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏

چی بگم هرچی بگم نمیتونم ازدردت کم کنم ماهم این روزاروکشیدیم درکت میکنیم گذرزمان باعث میشه کم کم فراموشش کنی منم امروزازلحاض جسمی ناخوشم نمیدونم شایدم روحی باشه خیلی کسل وبی حوصله 🙃

یارن خیلی فعالی ها . همه جا اولین پست تویی . بدو برو تاپیک بعدی جا نمونی 😂😂😂😂😂

اه ی تاپیک از دست دادم سر این ریپلای  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
اه ی تاپیک از دست دادم سر این ریپلای    

اره اتفاقا الان دیدم ی تاپیک اولین نفر که پست گذاش ی نفر دیع بود 😂 پس بگوووو 

من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏