2777
2789
کدوم دعارو میخونی؟میشه بگی؟

آیه ۹ و ۶۵ سوره یاسین و صم بکم عمی فهم لا یتکلمون اینا رو باهم میخونم بعنی در حد معجزه عمل میکنه عاااالی

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارومیس،اگه خواستین برین آدرس میدم،ی زنه تنهاس،بچه دارنشده،پیرشده ولی خ نه

ع واتساپی جایی نمیشه باهاشون تماس گرفت؟

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐
از کجاس منبعش چیه از قرآنه؟

آره  دعاها رو ک میخونم تو قرآن هستن

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
چه دعایی؟

آیه ۹ و ۶۵ سوره یاسین و صم بکم عمی فهم لا یتکلمون رو باهم میخونم خیلی جواب میده

ع واتساپی جایی نمیشه باهاشون تماس گرفت؟

نه عزیزم پیره از واتساپ سردرنمیاره که،ی زنه تنهاس بچه دار هم نشده،شوهرش فوت کرده،پول هم نمیگیره از کسی،خ پولدارهستن طایفشون و باباش،ارث زیادی بهش رسیده همشو در راه خدا خرج میکنه،به زنای طلاق گرفته یا بیوه بی خانمان هم جا میده میاره خونش نگهداری میکنه،کورده اهل سنت،باباش خ سیده مهمی بود،خدابهش خیر بده

میشه شماره ای اگه ازش داری بدی

خیر عزیزم از گوشی سردرنمیاره،واس ی خانمم توضیح دادم اینجا

نه عزیزم پیره از واتساپ سردرنمیاره که،ی زنه تنهاس بچه دار هم نشده،شوهرش فوت کرده،پول هم نمیگیره از کسی،خ پولدارهستن طایفشون و باباش،ارث زیادی بهش رسیده همشو در راه خدا خرج میکنه،به زنای طلاق گرفته یا بیوه بی خانمان هم جا میده میاره خونش نگهداری میکنه،کورده اهل سنت،باباش خ سیده مهمی بود،خدابهش خیر بده

آیه ۹ و ۶۵ سوره یاسین و صم بکم عمی فهم لا یتکلمون اینا رو باهم میخونم بعنی در حد معجزه عمل میکنه عاا ...

خداکنه مال منم جواب بده

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐