2777
2789

سحریم درست نکردم 

خدا این همه عذاب که مسئولین میدن کمه توهم از اونطرف عذابتو روسر ما خالی میکنی 

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🚨 پس‌لرزه ها زیر ۵ ریشتر است

💢  رئیس سازمان مدیریت بحران کشور: با توجه به اینکه زلزله اصلی ۵.۱ ریشتر بوده است، پس لرزه‌های آن زیر ۵ ریشتر است

ولی یه سوال

از کجا میدونن این زلزله اصلی بوده🤷‍♀️

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

به نظرم برید خونه  اگه بازم بیاد کمتر از ۵ میاد

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

نیس بنده های خوبی هستیم واسه همین😭

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
🚨 پس‌لرزه ها زیر ۵ ریشتر است 💢  رئیس سازمان مدیریت بحران کشور: با توجه به اینکه زلزله اصل ...

وای دقیقاااااا

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
خونت نوسازه برو خونه ما جامونو انداختیم جلو در لباس هم حاضر کردم

وای من هیچ کار نکردم فقط یه لامپ آشپزخونه رو روشن گذاشتم اگه دوباره اومد تو دست و پای هم گیر نکنیم

درصورتی که همه یا ساک آماده کردن یا بیرونن😟

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست