2777
2789
عنوان

فهمیدم خواهرم حاملست

324 بازدید | 17 پست

خواهرم یه بچه دیگه هم داره که مادرم بیشتر نگه داشته و هنوزم نگه میداره الانم حاملست باز میدونم میخاد بده مادرم راستشو بخاین ناراحت شدم چون منم میخواستم حامله شم و از مادرم کمک بگیرم حالا اینجوری فک نکنم دیگه بشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم چرا خودتون نگه نمیدارین ؟ شاغلین ؟ 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

ببخش استارتر ، به امید یکی دیگه باردار نشو ، هرموقع احساس کردی میتونی خودت بزرگش کنی باردار شو

خوبه که مادرت کمکت باشه اما نه به امید اون نباش

من مامانم فقط 17 روز پیشم بود بعد تا الان خودم همیشه کنارش بودم و بزرگش کردم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

یا خدا چقدر حسوددددد... عزیزم مگ خودتون دست و پا ندارین؟ مگه مادرتون خواسته که بچه بیارین؟ خودتون باید رو پای خودتون وایسید... بجای خوشحالی برای عضو جدید خانواده انقدر حس منفی میدین؟؟

به امید ظهور آقا امام زمان و به امید اینکه دوتا پسرام بشن سرباز امام زمان🤩
مگه مادرتون موظف به این کار هست؟  مادر شدن تنها به زاییدن  بچه نیست. احساس مسئولیت میخاد. ...

👌👌👌👌

کاری به استارترندارم

ولی خیلیافکرمیکنن بچه میاد فقط باید شیربخوره وبخواب....والا بالله بچه ازروزاول توجه وقت وتربیت نیازداره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
من نمیتونم تنهایی

خب مرخصی بگیرازکارت

قطعا مرخصی بارداری و اینابهت میدن

امیدت بخداباشه همیشه ...وگرنه کارت به بنده های خداهمیشع گیرمیکنه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
👌👌👌👌 کاری به استارترندارم ولی خیلیافکرمیکنن بچه میاد فقط باید شیربخوره وبخواب....والا بالله بچ ...

وای دقیقا یکی از این آدمها اطراف منم هست. برای بچه دوساله یه قصه بلد نیست بخونه و میگه اعصاب ندارم. براش هیچ وقتی نمیذاره. واقعا منو کفری میکنه. 

جالب اینجاس میگه سنم میره بالا میخام ی بچه دیگه بیارم. 😖😖😖😖😖

2791
2779
2792