2777
2789
عنوان

ی نفر نبود کمکم کنه؟؟وکیل داریم؟؟

120 بازدید | 8 پست

هیچ وقت اینقد محتاج کمک نبودم

تاپیک# قبلیم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوندم تاپیکتو  برای چی بگیم مقصری نباید خب فحش بده کار زشتیه بپرس سوالتو ؟

نمی‌دونم چیکار کنم طلاق درسته؟؟

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

غرورم اجازه نمی‌دهد برگردم،😭😭😭😭

قکر کردم سوال وکالتی داری چی بگم اخه باید به حس و عقلت رجوع کنی  بچه داری؟ هنوز دوسش داری شوهر ...

ن ندارم.۲ساله ازدواج کردم...اگر طلاقم نده چی؟؟مهریه هم ک ۶ماه ی ربع...با وجود فحش های ناموسی دلم همراهی نمیکنه

ن ندارم.۲ساله ازدواج کردم...اگر طلاقم نده چی؟؟مهریه هم ک ۶ماه ی ربع...با وجود فحش های ناموسی دلم همر ...

ینی به تو فحش ناموسی میده!!!!!؟؟؟؟؟ به خانوادتم‌میگه خیلی کارش غلط ببین شوهر منم اینجوری بود ولی نه در اون حد فحش به خانوادمم نمیگفت البته الان کم شده ها ولی من همون بار های اول که این رفتار ازش دیدم حق طلاقمو ازش گرفتم 

چون حق طلاق نداری سخته دیگه مگه اینکه کلا مهریه تم ببخشی ...

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️