2821
2789
عنوان

تایپیک حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 88 پست

عزیزان منم دعارو خوندم و یادتون کردم انشالله که همه حاجت روا بشیم🌹

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دوردونهpadar     @yazahra313     @pre1373     ...

سلام عزیزم مرسی منم اسم همه تونو گفتم

ان شاءالله که هر چی از خدای مهربون میخاید بهتون بده

چادُرَت را بِتِکان روزی مارا برسان                     ای که روزیِ دو عالَم همه از چادرِ توست🍀
@دوردونهpadar     @yazahra313     @pre1373     ...

مرسی عزیزم انشالله که حاجت روا بشی😘🤩🌹

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

سلام دوستان منم خوندم وتک تکتونو نام بردم ان شاءالله بحق امام حسن حاجت روا بشید

چادُرَت را بِتِکان روزی مارا برسان                     ای که روزیِ دو عالَم همه از چادرِ توست🍀
سلام عباداتتون قبول و حاجت روا. من سهم امشب رو هم فرستادم و همه رو یاد کردم. خدایا ب امیدت.

شماهم حاجت روا بشید ان شاءالله