2777
2789
واقعا خدا لعنتشون کنه  میدونی من زندگیم داره میپاشه بخاطر همین پول لعنتی  نه میتونم عروس ...

ان شالله خداکمکتون کنه والبته همه رو

سخته خیلی خیلی سخته شرایط

پدرمن بچه بودیم میگفت یه زمانی میاد ده نفرکارمیکنن تاشکم یه نفروسیرکنن راست میگفت

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خدا لعنتشون کنه  میدونی من زندگیم داره میپاشه بخاطر همین پول لعنتی  نه میتونم عروس ...

عزیزم سخت نگیر وسایل اولیه زندگی رو بگیر عروسی و طلا روهم بی خیال شو خونه رهن کن وخیلی سخت نگیر

دارین واسه زندگی خودتون انرژی منفی جذب میکنین. هیچ وقت کسی نفرین نکنین.

خدا انشالله خیرشون بده ک همه چی رو صد برابر کردن و مردم روز ب روز کم وسع تر میشن خدا یک در دنیا صد در آخرت بهشون بده که ملتی رو نقش بر آب کردن...

کاربر قدیمی کاربریم ترکید  باش تو خوبی ریپلای نکن رنده میشی  تاپیک های جنجالی تگم کنید  
عزیزم سخت نگیر وسایل اولیه زندگی رو بگیر عروسی و طلا روهم بی خیال شو خونه رهن کن وخیلی سخت نگیر

عزیزم اگه از من باشه بدون هیچی میرم 

ولی خب متاسفانه مادرم خیلی اهل این چیزاس و میگه باید همه چی فراهم باشه

خدا انشالله خیرشون بده ک همه چی رو صد برابر کردن و مردم روز ب روز کم وسع تر میشن خدا یک در دنیا صد د ...

👌

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

ما که خونه هم نمیتونیم بگیرم چندساله عقدیم اینجوری باشه اخرشم باید جداشیم  

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات