2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا دلت شاد شه عزیزم ،حالتهاتو میگی

ممنون.عزیز من از همون اول اصلا بالا اوردنو تهوع زیادو اینا نداشتم.هیچوقتم بالا نیاوردم.قیافمم تغییر نکرد تازه جذابترشدم.میلم و ویارم روی خنکیجات بود مث خیار ماست بستنی یخی اینا.ترشیجاتم دوست داشتم هنوزم همینم‌.شیرینی اون اوایل نمیتونستم بخورم اما الان میخورم کم.بدنم همش داغه که قبلا سرد بود بدنم‌.شکمم تو پهلوهام نرفته اصلا .تیزه اما پایینه بچه .سینه هام نوکشو دورشتیره شدن.سینه راستم بزرگتره.میوه زیاد میخورم.موهامم رشدشو ایناش خوب شده.صورتم اصلا جوش اینا نزده.لکو اینام ندارم.چای هم اصلا میلم دیگه نمیکشه.ایناس

خیلی ببخشید ولی ادرار زرد به کم آبی بدن ربط داره اگه آب زیاد بخوریسفید میشه

من که حامله بودم هر زمان که میرفتم ادرار میکردم چه یک رب چه ۱ ساعت زرد بود خیلی هم آب میخوردم

من نه منم نه من منم😎
عزیز بنظرت حس ادم درسته؟

عزیزم من وقتی دخترمو حامله بودم میگفتم پسره وقتی هم پسرمو حامله شدم میگفتم اینم دختره پس تو این موردنظر ندم بهتره.ولی خیلیام هستن که احساسشون درست میگه.منتو دخترم ویارم خیلی شدید داشتم با استفراغ ولی پسرم اینجوری نبودم حالت تهوع خیلی کم فقط میلم به غذا نمی‌کشید واز بوی مرغ بیزار بودم.این حالتا تو همه یکسان نیست هر بدنی متفاوته و خاص

عزیزم من وقتی دخترمو حامله بودم میگفتم پسره وقتی هم پسرمو حامله شدم میگفتم اینم دختره پس تو این مورد ...

منم عین حالتای شمارو دارم البته سر پسرتون.همشم داشتم

عزیز بنظرت حس ادم درسته؟

چه جالب بود ... راستش مامان من خیلی حدساش درسته توی یه تایپیک دیگم گفتم خواهرم ان تی بهش گفتن دختره مامانم سیسمونی نخرید واسش حتی یه لباس کوچولو هم ، میگفت شک ندارم بچت پسره ، آنومالی صدرصد گفت پسره ...

همه نشونه هات مال پسره ، منتهی مامان من بعد دیدن فوری میگه که نی نی چیه یه روش داره که خیلی سخته توضیحش ، سر پسراش بهش ثابت شده بود .. بقیه ش هم از روی شکم بینهایت حدساش درسته تا حالا شکم خانم حامله ندیده اشتباه بگه ...زن داداشام ، خواهرم ، منو هم همون روش که صبحا مخصوص خودش بود حدس زده ، اون روش برای اوئل سه ماهگی تازه شیکم میزنه بیرون خوبه ، درکل بقیه چیزا همه علائم پسر هست 

الان بنطرت تکلیف من چیه

توی انومالی هم صدرصد جنسیتو نگفتن؟؟ اخه بزرگتر میشه باز تشخیص جنسیتش سخته اخه پاهاشم بزرگ میشه کمتر میگن دیده میشه بهترین سن برای تشخیص جنسیت آنومالی هست ان تی هم خیلی اشتباه میگن ، از روی ناف هم میشه تشخیص داد 

ببین روی ناف اگه تخت و صاف باشه پسره بچت

شکمتو برو توی اینه ببین اگه بالای نافت تخت هستش پسره!! 

حلقه و نخ روی نافت بزار چشاتم ببند تخم هم دو دور دور انگشتت بچرخون چشاتو میگم ببندی صرفا برای اینه تمرکز نداشته باشه حرکتش بدی 

ببین چطوره حرکتش بیا بگو بهم

توی انومالی هم صدرصد جنسیتو نگفتن؟؟ اخه بزرگتر میشه باز تشخیص جنسیتش سخته اخه پاهاشم بزرگ میشه کمتر ...

عزیز دیدم بالای نافم قشنگ صافه.ولی این حلقرو نفهمیدم