2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 334477 بازدید | 783 پست
واقعا قدرتو حتی میشه تو نوشته هات حس کرد از ته دلم برات آرزوی خوشبختی میکنم

فرزانه جان ممنون بابت تاپیکت،خدا خیرت بده..امیدوارم زندگیتون روزبه روز بهتر بشه

ولی برام سواله واقعا میشه مثل قبل شد؟دلم نمیخاد اگه قراره تو این زندگی بمونم همش با ترس باشه با حس بی اعتمادی..

ببخشید طولانی شد گفتم یه جا بنویسم که برای خوندن اذیت نشین امیدوارم این تجربه براتون مفید باشه برای ...

عزیزم  شما خیلی خوب پیش رفتین اما دختره هم همکاری کرده الان چ ن د ه های زیادین میدونن زن بچه داره بازم باهاش هستن بیشتر از اون  ماست مالی میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با نوشته هاتون اشک ریختم،دل منم شکسته...ولی با با خوندن سرگذشت شماها کمی ارومتر شدم،باید به اینده ام ...

خیلی ممنونم عزیزم 🙏 امیدوارم زندگیتون همیشه پر از آرامش باشه که خیلی مهمه 🙏

فرزانه جان ممنون بابت تاپیکت،خدا خیرت بده..امیدوارم زندگیتون روزبه روز بهتر بشه ولی برام سواله واقع ...

آره واقعا میشه

من الان به همسرم اعتماد دارم و حتی بیشتر بهم نزدیک شدیم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
عزیزم  شما خیلی خوب پیش رفتین اما دختره هم همکاری کرده الان چ ن د ه های زیادین میدونن زن بچه دا ...

آره خداروشکر اما اگه تاپیکامو ببینی بعد از یه چندوقت دختره بدش نمیومد باز وارد رابطه بشن اما شوهرم واقعا پشیمون بود و نزاشت

فرزانه جون من به مشاور بهزیستی زنگ زدم خیلی بد بود کلا نا امیدم کرد،اصلا کاش زنگ نمیزدم،الان شما مشا ...

من ازین مرکز مشاوره تلفنی راضیم 

مشاور کودکشون که عالی بود 

بهشون زنگ بزن

02166081200

استارتر دقیقا منم وضعیتم مشابه شماست قبلا هم پیام گذاشته بودم وقتی دخترم 11 ماهش بود متوجه خیانتش شدم که با همکار خانومش وارد رابطه شده بود هر دقیقه مشغول اس بازی بودن و 3 بار هم اون زن کثیف رو اورده بود تو خونه ی من 4 ماه از روزی که فهمیدم میگذره هر روز دارم اتیش میگیرم لحظه ای نیست که از ذهنم پاک بشه هزگر چقدرم میگه غلط کردم اشتباه کردم بار اولم بود هم باورم نمیشه هم اصلا نمیتونم ببخشمش فقط بخاطر دختر یک ساله ام موندم و به هیچ کسی چیزی نگفتم ولی احساس میکنم این موضوع خارج از توانمه احساس میکنم اینجوری پیش بره هزار تا مرض میگیرم از حرص خوردن شاید حدود 10 کیلو تو این 4 ماه کم کردم خیلی بهش حرف میزنم سرکوفت میزنم میگم تو کثیفی و...هیچ رابطه ای با هم نداریم حتی نمیتونم لحظه ای تصور کنم با اشغالی که دستش به یکی دیگه خورده و از زن دیگه ای لذت برده و اونو به من ترجیح داده باشم.خیلی با مشاور تلفنی صحبت کردم تصمیم گرفتم پیش مشاور حضوری برم احساس میکنم باید جدا شم چون دیگه اون ادم سابق نمیشم و این رابطه برای هر سه تامون جهنم مبشه خیلی دلم میخواد با شما صحبت کنم یکی که همدردمه اگه مایل بودید من شماره ام رو بدم یا شما یه وقتایی با هم حرف بزنیم درد و دل کنیم

خیلی کم اوردم ازش متنفرم در صورتی که ما عاشق هم بودیم شوهرم خیلی مهربون بود همیشه حواسش به من بود هر کاری دلشتم برام انجام میداد و.. کوتاهی نمیکرد زندگیمون رو از صفر شروع کردیم همه جوره پشتش بودم یعنی نه اینکه خانواده اش نداشته باشن یهو بعد از عقد دبه در اوردن نه عروسی گرفتن نه سرمایه کاری بهش دادن هیچی به هیچی پدرم برام خونه خرید ماشین داد خود شوهرمم خیلی کار کرد زحمت کشید منم همیشه تو سختیا نداریاش پشتش بودم اصلا توقعشو نداشتم زمانی که همه چی حوب شده بود و از همه مهمتر مادر بچه اش شدم همچین کاری باهام بکنه چقدر نامرد

یعنی دقیقا زمانی که من با مشکلات بچه داری به تنهایی داشتم دسته پنجه نرم میکردم همه هورمونهام بهم ریخته بود مادرم یه شهر دیگه من دست تنها همیچین ظلمی در حقم بکنه اخه خیلی سر گذشت زندگی ما طولانیه حتی هیشه همه میگن رها فلانی رو ساخت یا مردش کرد چه بدبختیا که به پاش نکشیدم منی گه تو خونه پدرم ناز پرورده ای بودم همبشه جوری نشون میداد کشته مرده منه همیشه محبت میکرد همیشه میگفت تو خدا و پیر و پیغمبر منی عین جمله هاشه

بعد چطور اینجوری فریبم داد حالا هر کسی شوهرمو ببینه میگه از این اقا متین تر و محجوب تر دیگه وجود نداره ولی من فکر میکنم یه ادم دو چهره عوضیه که تو ظاهر یه چیزه ولی باطن کثیفش چیز دیگه ایه دلم میخواد بمیرم دارم دق میکنم 14 سال از زندگی و جوونیم رو صرفش کردم همش میگم خدایا حالا که قرار بود به اینجا بکشه من که ده سال بچه نیاوردم چرا دقیقا وقتی بچه اوردم گذاشتی بفهمم من چققققدر بدبختم همیشه تو نی نی سایت این چیزا رو میخوندم فک میکردم مال بقیه اس

بعد چطور اینجوری فریبم داد حالا هر کسی شوهرمو ببینه میگه از این اقا متین تر و محجوب تر دیگه وجود ندا ...

از خدا میخوام بهت ارامش بده،بتونی بهترین راه انتخاب کنی..بخاطر سلامتی خودمون و بچمون باید اروم باشین 

اما بزار منم تجربه ی خودم رو بهت بگم شاید دیدگاهت نسبت به همسرت و پشیمونیش تا حدودی بهتر بشه ... من ...

یعنی تا استخونم سوخت   چقدرررر همسرت عوضی بوده   کاش بنزین میریختی آتیشش میزدی عوضی رو  چقد وقیح چقد نامردددد  البته  بزار چند سال بگذره  همون عشقشو بیاد تو تخت با یه مرد  دیگه ببینه جیگرش بسوزه تا بفهمه گربه کوره کیه     ای خدا خودت جوابشو بده نزار اینجور آدمی راحت زندگی کنه 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
یعنی تا استخونم سوخت   چقدرررر همسرت عوضی بوده   کاش بنزین میریختی آتیشش میزدی عوضی رو &nb ...

عزیزم ممنونم از همدردیت..‌. اتفاقا اون به من میگفت آتیشت میزنم 😊 کسی که تو اون ده سال حتی یه بار صداشو روم بلند نکرده بود، به خاطر کاراش واقعا تا پای مرگ رفتم،  الانم یه مُرده ی متحرکم فقط،  گاهی احساس میکنم به جای اونم خدا داره از من تاوان میگیره، اون با همه بی شرافتیش واقعا خوشبخته اما من روز به روز مشکلات بیشتری برام پیش میاد اصلا درک نمیکنم چه خبره، خیلی باهم خوش و خوشبختن..‌ تمام آرزوم اینه یه روزی عینا در جایگاه من قرار بگیره خیانت ببینه، نفر سومی بیاد تو زندگیشو به خاک سیاه بشینه همونطور که منو نشوندن،  هعیییییی💔😔