اتفاقا خوبه ادم وقتی میبینه هیچکس روزه نیست به خودش میباله که حقش رو نسبت به خدا ادا کرده حتی تو چله ی تابستون وکسایی هم که روزه خواری میکنن تو ملا عام نه اینکه مذهب نداشته باشن بلکه اخلاق ندارن و فرهنگ.....
به نظر منم ازادی باشه هر کس به عقیده خودش عمل کنه بهتره اینجوری احترام همه هم حفظ میشه اونجوری که مردم و مجبور میکنن رفتار خاصی داشته باشن یا یه محدودیتهای ایجاد میکنن کسی نمیره روزه بگیره فقط از دین زده میشن
بابا من که نمیگم همه باید روزه باشن که .اصلا اعتقادات مذهبی یه امر فردیه به کسی هم ربطی نداره من میگم ادم باید به اعتقادات بقیه هم احترانم بذاره همییییییییییین. مثه اینکه من برم تو یه مراسم مذهبی مال یه فرقه ی خاص حالا نمیگم مسلمون که جبهه نگیرین تو اون مراسم همه شاد باشن من بشینم گریه کنم یا همه غمگینن من بشینم بخندم به این چی میگن ؟؟من میگم بی احترامی به اون جمع
ببین فدات شم من با نظام و گشت ارشاد و این بحثا کاری ندارم ومخالفم با این برخوردایی که همه رو متنفر از حجاب میکنه اما پوشش برای خود من امنیت ایجاد میکنه و اینکه تبعات نداشتن پوشش به خود من ضرر میرسونه و اینکه مژده جان الان که همه خانوما با ساپورت و مانتو بازن که