2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 21 پست
خرجای اضافه نمیکنیم گلم مثل خیلیا که میگن ناهی 3بار رستورانن خوب ما ماهی یکبارمیریم یامثلا نمیریم مث ...

عزیزم چه انرژی مثبتی گرفتم ازت امیدوارم خدا به روزیتون برکت بده خیلی خوبه که هوای پدر شوهرتون رو دارید گلم این کارا هیچوقت بی جواب نمیمونه ❤️

عزیزم چه انرژی مثبتی گرفتم ازت امیدوارم خدا به روزیتون برکت بده خیلی خوبه که هوای پدر شوهرتون رو دار ...

فدات عزیزدلم خداخیلی بزرگه گلم هیچدقت ولت نمیکنه اینو توخاطرت داشته باش خدابزرگترازمشکلاته

امیدوارم زنذگی پربرکتی داشته باشی همیشه

بچه محل امام رضام😎..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارک باشه عزیزم امیدوارم تمدید کنید که اذییت نشی

فدات بشم مرسی گلم . ان شاءالله که راضی بشه تمدید کنیم آخه یه بار واسه فروش گذاشته بود . مبلغ کرایه هم بالاست معلوم نیس چقد اضافه کنه . 

از نظر مدیریت هزینه ها سخت نبود براتون؟ راسته میگن بچه با خودش برکت میاره؟! 

چرا خوب گاهی کم میاووردیم گاهی ام‌نه خوب خرج میکردیم ، تازه ما بیمه ام‌نبودیم ! اره میاره من که اعتقاد دارم و‌باچشمم دیدم  پسر من اومد ما ماشین خارجی خریدیم ، دوسال بعدش خونه خریدیم . واقعا پسرم برکت آورد این دومی رو‌هم باردار شدم زمین خریدیم ، سخت هس نمیگم نیس ولی زندگیه دیگه اگه دارین متوسط هارو فراهم کنید برا بچتون و کم نذارید براش  بچه دار شین

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
چرا خوب گاهی کم میاووردیم گاهی ام‌نه خوب خرج میکردیم ، تازه ما بیمه ام‌نبودیم ! اره میاره من که ...

دقیقا من پسرم به دنیا اومد زمین خریدیم 2سالش شد یک زمین دیگه خریدیم الان که باردارم داریم کارامونو میکنیم تا وقتی به دنیا بیاد ان شاء الله خونه بخریم همه اینا ازبرکت بچس

بچه محل امام رضام😎..
چرا خوب گاهی کم میاووردیم گاهی ام‌نه خوب خرج میکردیم ، تازه ما بیمه ام‌نبودیم ! اره میاره من که ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم امیدوارم همیشه تو مراحل زندگیتون شاهد پیشرفت باشید،❤️❤️

دقیقا من پسرم به دنیا اومد زمین خریدیم 2سالش شد یک زمین دیگه خریدیم الان که باردارم داریم کارامونو م ...

انشالله به سلامتی 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️