2777
2789
عنوان

ذکر

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 52 پست
تو گوگل بزنی میاد عزیزم.

متشکر

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح پامیشم سه بار برای خوب گذروندن روزم میگم( الحمدالله ربِّ العالمین،الحمدالله حمداً کثیراً طیبهًّ مبارکً فیه.)بعد ۱۰ بار لاحول والاقوه الابالله میخونم برای دفع بلا،بعد دیگه صلوات ویادم بمونه ۳۳بار سبحانَ الله وَبحمدِهِ سُبحانَ الله العظیمِ وَ بحمدِ. برای رزقوروزی و..نمازهدیه ب حضرت فاطمه،وقتایی ک حاجت دارم،ذکر یا جوادالائمه ادرکنی ۱۲ مرتبه بعدازنمازهام،برای خونه دارشدن،برای ی بنده خداخوندم یک ماه بعدش خونه خرید.بازم یادم بیادمیگم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه ها نماز شب بخونید خیلی اثر داره

من به مشکلی داشتم خوندم رفع شد....

ادامه دادمش و واقعا برکات عجیبی روزی من شد....

اینجوری نیست که حتما به خودتون سختی بدید قبل اذان صبح ۱۱ رکعت بخونید.

البته اگر این کار و کنید برکتش هزار برابر میشه

من همیشه قبل ازینکه بخوابم ۳ رکعت نماز میخونم.۲ رکعت شفع ۱ رکعت وتر

و واقعا زندگیم و عوض کرده...

بچه ها نماز شب بخونید خیلی اثر داره من به مشکلی داشتم خوندم رفع شد.... ادامه دادمش و واقعا برکات ع ...

عزیزم‌دعا و قنوتاشم میخونی ؟

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
چی دیدین از این سوره  ممنون میشم بگین

برای ایجاد محبت خوبه 

یا خانم و آقا بحثشون میشه به نیتش بخونید زود آشتی میکنن البته باید اعتقاد داشته باشین

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
سوره مزمل واقعا ماهه ماه من همه الکی باهام بد بودن الکیو🥺 از وقتی شروع کردم به خوندن  رفتار ...

به چه نیت خوندی ؟ چله گرفتی ؟

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
سوره مزمل واقعا ماهه ماه من همه الکی باهام بد بودن الکیو🥺 از وقتی شروع کردم به خوندن  رفتار ...

اره خیلی خوبه من هر وقت توی خونه بحثی چیزی میشه میخونم خیلی اثر داره

#نماز_شب#خواندن_نماز_شب و #گرفتن_حاجات نمازشب يازده‌ ركعت است: چهار تا دو ركعت (مثل نماز صبح) به نيت نماز شب و يك نماز دو ركعت به نيت نماز شَفْعْ و يك نماز يك ركعتي به نيت نماز وَتْرنيت: دو ركعت نماز شب مي‌خوانم قُربة اِلي الله- در ركعت اول: يك بار سوره حمد + يك بار سوره قل هو الله احد + ركوع + سجده- در ركعت دوم: يك بار سوره حمد + يك بار سوره قل هو الله احد + قنوت + ركوع + سجده + تشهد + سلام.(نماز شبي كه در قست بالا آمده است را چهار بار تكرار كنيد كه جمعاً هشت ركعت نماز شب مي‌شود).نماز شفع:نيت: دو ركعت نماز شَفْعْ مي‌خوانم قُربة اِلي الله- در ركعت اول: يك بار سوره حمد + يك بار سوره قل هو‌ الله احد + يك بار سوره قل اعوذ برب الناس + ركوع + سجده.- در ركعت دوم: يك بار سوره حمد + يك بار سوره قل‌ هو الله احد + يك بار سوره قل اعوذ برب الفلق + قنوت + ركوع + سجده + تشهد + سلام.@namazshabihaنماز وتر:نيت: يك ركعت نماز وَتْر مي‌خوانم قُربة اِلي الله- در ركعت اول: يك بار سوره حمد + سه بار سوره قل هو الله احد + يك بار سوره قل اعوذ برب الفلق + يك بار سوره قل اعوذ برب الناس- در قنوت: خواندن كامل قنوت + در حاليكه دستهايتان در حالت قنوت است، (با انگشتان دست راست يا با تسبيح) چهل بار بگوييد ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنينَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمينَ وَ اَلْمُسلِماتْ )«خدايا ببخش جميع مؤمنين مرد و مؤمنين زن را». و بعد از آن هفتاد بار بگوييد ( اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبي وَ اَتُوبُ اِلَيه) «آمرزش مي‌طلبم از خدايي كه پروردگارم است و بسويش باز مي‌گردم».سپس هفت بار بگوييد (هذا مَقامُ الْعائِذِ بِكَ مِنَ اَلْنار)«اين است مقام كسي كه از آتش قيامت به تو پناه مي‌برد».سپس سيصد مرتبه بگوييد ( اَلْعَفو ) «ببخش». + و سپس يك بار بگوييد ( رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم )«پروردگارا ببخش مرا و رحم كن به من و توبه مرا بپذير به راستي كه تو، توبه پذيرنده، بخشنده و مهرباني». + ركوع + سجد + تشهد + سلام + (پايان نماز) + تسبيحات فاطمة زهرا (س)(تسبيحات حضرت زهرا (سلام الله عليها): (34 مرتبه، الله اكبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله) در حديثي آمده: خواندن تسبيحات فاطمه زهرا (سلام الله عليها) از هزار ركعت نماز مستحب، نزد خداوند بهتر است@namazshabiha

❤🌹🥰🌹❤

،بعددیگه جمعه هاهم ذکرحضرت زهرا رو هرکدوم ۱۰۰ تامیخونم،صلوات خیلی میفرستم هرچن تا ک بتونم،۱۰۰بتا استعفرالله وربی واتوب الیه،وقت کنم سوره جمعه،بعد یس و حدیث کساء،جمعه خیلی ثواب داره،روایت داریم جمعه اهنگ زمزمه نکنین بجاش تامیتونین صلوات بفرستین،هرکاری ک ثواب داشته باشه انجام بدین ثوابش توجمعه چن برابر روزای دبکس،گناه هم همینجور دوبرابر روزای دیگه پامون نوشته میشه.بازم یادم بیادمینویسم بقیه استفاده کنن

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰