2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موضوعش چیه؟

هم گناهم قشنگه....اونم مجرایی یه خانواده بزرگ که توشون یه سری اتفاقات میفته چندقسمت بایدببینی تابفهمی چه نسبت هایی باهم دارن...هرکدوم یه دغدغه ایی دارن

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
اولین قسمتاش یکم گیج کنندس ولی یکم که بره جلووخیلی هیجانی میشه

تا قسمتی ک نوید تو تیمارستانه دیدم دیگ اصلا دانلود نکردم بقیشو

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
موضوعش چیه؟

خیلی باحاله 

یه خانواده بزرگ و پولدارن که هر عضوی از این خانواده یه جریانی داره..یکیشون مثلا ترنسه یکیشون به تازگی عاشق یه زنی شده راننده وانته یکیشون میخاد از نامزدش جدا شه و...

پس برم ببینمش😍

آره اون موقع که مانکن میداداینم پخش میکردن زیادطرقدارنداشت..ولی الان پربازدیدشده توسریالا

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
تا قسمتی ک نوید تو تیمارستانه دیدم دیگ اصلا دانلود نکردم بقیشو

ازاین به بعددش قشنگ ترمیشه....حتمابقیشم دانلود کن...خیلی جذاب شده

مرد  بهتره بل واقعیت کنار بیای..میدونم سخته ولی شدنیه😟😂

نمرد دیگه چون سکانس آخرو همتا و کاوه هرد حلقه دسشون بود بعدشم همتا کی شال رو واسه کاوه بافته بود کاوه رفته بود ماموریت همتاهم دلتنگش بود همین

مث دل و مانکن هست؟؟

دل و مانکن که افتضاحن از نظر من 

ار بین هپه اینا اول کرگدن بعدشم نهنگ آبی 

هم گناه رو شروع نکردم 

دل و مانکن خییییییلی کلیشه ای هستن

این هم عشقش واقعی تر و جذاب تره 

هم معمائیه طراحی صحنه و لباسشم فوق العادس لذت میبری 

فیلمنامه و بازی بازیگراش هم طبیعیه 

دیگه حرف نداره ولی اولاش رو باید تحمل کنی چون گیج میشی آینده گذشته حالش قاطیه اولاش

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه