بهترین جواب دندان شکن ولی مودبانه در برابر کسی که میگه چرا ازدواج نکردی یا مسخرت میکنه بابت مجرد بودنت، چیه؟ تازه وقتی خودش خیلی سطحش از تو پایین تر باشه و تنها هنرش شوهر کردن باشه.
کجای حرفم توهین بود!؟کلا بعضیا انگار دلشون میخواد هر چیزی رو ب خودشون بگیرن!
در مورد اون شخصی گفتم ب کار ببره ک داره مسخره میکنه!
اوکی؟
مگه شما مجردها رو مسخره میکنی عزیزم؟
من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
دوستدارم همه ی فعالیتهای موردعلاقمو بهش برسم ک بعدا اگه نشد تو حسرتش نمونم. بالاخره دیریا زود اتفاق میفته برای همه.
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یادمه خالم همیشه میگف دختر تا یه سنی خوشگله و خاستگار داره منم چون خاستگار زیاد داستم بیس سالگی ازدواج کردم ... ایکاش زمان برگرده عقب باهمین شوهرم بیس و شش سالگی ازدواج کنم