2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جعفر اسم گوسفنده است؟😂😂

اره☹

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💫《مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾

واقعا تو این شرایط کرونا بینی عمل کردین به خدا به خاطر دو نفر مثل شماهاس این ویروسه دست از سرمون برنمی داره اونوقت مادر بیچاره بنده شب و روز خونریزی داره داخل رحمش فیبروم هست دکترش میگه به خاطر کرونا بیمارستان پذیرش نداره که ازش نمونه بردار و کارهای دیگه انجام بشه واقعا که 

گودبای پارتیه جعفره😷

نترکی تو چای پرید تو گلوم  

استارتر مبارک باشه  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
واقعا تو این شرایط کرونا بینی عمل کردین به خدا به خاطر دو نفر مثل شماهاس این ویروسه دست از سرمون برن ...

دیگ باید ببخشید من رفتم زیر تیغ جراحی من باید بترسم نمیدونستم از کل کره خاکی باید اجازه بگیرم بعدشم شهر ما وضعیت سفید شده

لعنت ب تموم قانونای دنیا ک شکستن دل آدما پیگرد قانونی نداره..