2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست
همینکه باعث شم خنده رو لبای یه نفر بیاد واسم یه دنیا می ارزه😍😘 دوستتون دارم امشب باهاتون خیلی خوش ...

انشالا عزیزم برای همتون آرزوی خوشبختی دارم شببخیر همگی 😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنده باشع

قربونت

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

خیلی خوشحال شدم از آشناییتون

کاش بیام تاپیک های ازدواجتون ببینم😍

انشاالله هممون حاجت روا بشیم....❤

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
توروخدا دخترا یادتون نره سر نمازصبح همو دعا کنیم😍

عزیزم اسمت بگو شماهم

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
نکو بابا من هنو ارزو دارم  ک شوور کنم    

گویا همه آرزوهایتان مورد اجابت رسیده است فقط همان یکی مانده

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

بچه ها هرکی ازدواج کرد همو دعوت کنیم 

ها دیگ یکیش درحال اجابته این یکیشم ک مونده    

اول این یکی رو تموم کن بعد برو سراغ اون یکی