2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا منظورم حیف عقد داشته قبلا

جدی میگی یا شوخیه😳😳😳من یه زنم یک بار عقد کردم و جدا شدم بعدش با همسرم آشنا شدم ایشون حتی قبلا خواستگاری کسی هم نرفته بودن من اولین انتخاب زندگیشون بودم، حالا که چی؟؟ جنایت که نکردم؟ 

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
ینی مجرد باشی سابقه ی عقد نداشته باشی  حاضر نیستی؟؟

نه 

اصلا این یه اشتباهه از نطر من باید برابر باشن 

عشق سرجاش اما تو دعواها قشنگ عشقو میذارن کنارو یا من سرکوفت میزنم اگه تو مشکل نداشتی زن قبلیت میموند یا خانوادش و خودش که زن قبلی بهتر بود قدر ندونستیمم یا اگه دردی نداشتی زن یه آدم مطلقه نمی‌دی فکر تمام این چیزا باش 

حالا این نظره منه تازه دلیل اینکه مطلقه شده خیلی برام مهمه و از همه بیشتر اخلاق

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
علت جداییش چی بوده. ولی درکل ایراد خاصی نمیبینم

والله خودش میگه 

دوست دختر قبلیه جداشده بوده این دختر رو هم شیر کرده جدا بشه

این پسره متوجه میشه میگه زده زیر گوش دختر

نه  اصلا این یه اشتباهه از نطر من باید برابر باشن  عشق سرجاش اما تو دعواها قشنگ عشقو میذ ...

از همه بیشتر من میترسم یه موقع زن قبلیه رو ببینه 

زنا هم که ناز و عشوه میان میترسم زندگیم خراب شه 

ولی خیلی دوسش دارم

یه سال به خانوادم اصرار کردم ببینیدش و بعد بگید نه

چون خواسته ی خود پسر همهمین بود

کلی تحقیررشدم له شدم

حالا بعد چند ماه دوباره زنگ زده به بابام که میخوام اجازه بدین بیام محل کارتون باهاتون حرف برنن

بابام بعد ۲ سال  بخاطرمن قرار اجازه بده 

چون عذاب وجدان گرفته

واقعا میترسم الان یه موقعی برام این دیدار مهم بود اما الان دیگه نه

چیکار کنم؟؟؟

از همه بیشتر من میترسم یه موقع زن قبلیه رو ببینه  زنا هم که ناز و عشوه میان میترسم زندگیم خراب ...

بگو هر چی بابام بگه خلاص

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
نه فکر کنم باشه حاضری؟؟ کسر شانت نمیشه

وا کسر شان چرا 

ممکنه حساس باشم به اینکه چرا جدا شدن هنوز بهش فکر میکنه یا نه ولی اینکه یه رابطه ی ناموفق داشته برام مهم نیست 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم