2777
2789
عنوان

بیاین خریدامو ببینید😄

| مشاهده متن کامل بحث + 69024 بازدید | 304 پست
من  با همه چی کنار میام مانتو و کفش و اینا ولی خیلی زورم میاد ی روسری شده ۸۰ تومن واقن بنظرن زی ...

استارتر من برا عید سه تا روسری خریدم دوتا ۶۶ یکی ۶۸. خیلی خوشگلن اونجا جنس گرونه فک کنم مگه کجایی؟

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه گروه واتساپی  عالییییییییی 😘خانم ها

همسر داری فرزند پروری آشپزی وغیره یه گروه جذاب برای خانم ها گروه "خانم بلای زندگی "بیاید زرنگ بشیم از پس زندگی مشترکمان بر بیابیم  ورود اقایون ممنوع

این لینک را دنبال کنید تا به گروه من در WhatsApp ملحق شوید:https://chat.whatsapp.com/KiNqKEkGG7Y7wAoKYctLBd

چند وقته زایمان کردی عزیزم ؟چ زیاد اضافه کردی وزن من شش ماهه زایمان کردم قبلانم ۷۰ بودم الان69شدم

۶ماه زایمان کردم شیرینی خیلی میخوردم  تحرک نداشتم خیلی اضافه کردم شما خداروشکر خیلی خوبید

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
عزیزم میتونی کم کنی من قبل زایمان ۵۸ بودم . حین زایمان ۷۸ کیلو شدم . بعد زایمان شدم ۶۸ . رژیم گرفتم ...

واقعا؟ خیلی خوب بوده عزیزم نگرانم شیرم کم شه موندم یکم دخترم بزرگ شه زودم ضعف میکنم

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
برید تاپیک گلبوته خانم . من هم از اونجا شروع کردم البته بعدش رفتم تحت نظر د کتر . تو سه ماه بعد از س ...

ممنون عزیزم عالی بوده چشم

واقعا اینقدر اضافه وزن پیدامیکنه آدم😐چرا هرکیو من میبینم بعدزایمانش سریع مثل اولش میشه

اخه من خیلی استعداد چاقی دارم اگه جلوی خودمو نگیرم هی اضافه میکنم بارداری خیلی شکمو بودم و ویارم شیرینی بود

اسی خرپول هستیا ااااا

یه مانتو۲۴۰ چه خبره

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری