2777
2789
عنوان

بیاین. کرونا کاوازاکی کرونا کودکان😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 34 پست
چرا الکی شایعه میکنی همرو برسونی، من پزشک هستم این بیماری قبلا هم بوده و اصلا ربطی ب کرونا نداره&nbs ...

تو نت سرچ کردم. دروغ نمیگم کرونا کودکان زده

من مامان علی آقا و آفاق خانوم هستم. بچه هام شیر به شیرن.خیلی سخته برام. الا 3 و 2 ساله هستن. خیلی خستم. خیلی. 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم لااقل اول اسمشو تو نت سرچ ميكردى بعد ميومدى مردم رو بترسونى

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

مگه بیماری کاوازاکی نیست؟ چرا کرونا بهش چسبوندن. این بیماری خیلی وقته هست

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
ویس هم داره از چین باز شروع شده. دوتا بچه زیر 5 سال دارم. گفت به ایران هم میرسه تو آسیا دیده شده😭

نترس عزيزم تو مراقبت كن و ب خدا بسپار ايشالله خدا مراقب بچهامون باشه كاوازاكي خيلي گذشتها بوده اكثريت درمان ميشن 

خدايا شكرت ك هميشه هوامو داري ي بار ديگ عظمت و محبتتو نشونم دادي
چرا الکی شایعه میکنی همرو برسونی، من پزشک هستم این بیماری قبلا هم بوده و اصلا ربطی ب کرونا نداره&nbs ...

دقیقا پسر دوست من ۷ سالشه طفلی پارسال گرفت چقدر عذاب کشیدن بیمارستان مفید بهش گفته بود یا ایدز بوده یا سرطانه الان خودشو نشون داده بعد یه پروفسور مخصوص کودکان معاینش میکنه میگه کاوازاکی گرفته امروز که دارو بهش تزریق میکنن فرداش بچه رو بعد از بیست روز از بیمارستان مرخص میکنن ولی پاهاش بی جون شده بود و یکم رو قلبش تاثیر گذاشته بود 

نترس عزيزم تو مراقبت كن و ب خدا بسپار ايشالله خدا مراقب بچهامون باشه كاوازاكي خيلي گذشتها بوده اكثري ...

من تابستون دخترم بستری شد یه پسرم تخت کناری بود کاوازاکی داشت

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

خدا خیرت بده.

بخدا اینا حق الناسه.بقران حق الناسه.منکه بچه کوچیک دارم قلبم اومد تو دهنم.

خدا خیرت بده. بخدا اینا حق الناسه.بقران حق الناسه.منکه بچه کوچیک دارم قلبم اومد تو دهنم.

بابا کاوازاکی اصلا واگیر نداره دخترم بستری بود تخت کناریه داشت. تازه فهمیدن بعد چند روز من نزدیک بود سکته کنم ولی دکتر گفت نترسید

خدايا انصافا بيخيال ما شو ما همينكه تو ايران دنيا اومديم برامون بسه ديگ نيازي ب كرونا و كاوازاكي نداريم ممنون

خدايا شكرت ك هميشه هوامو داري ي بار ديگ عظمت و محبتتو نشونم دادي