2777
2789
عنوان

عشق اول☹

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایدارعزیزم

ممنون عزیزم به همچنین

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
عشق دومتم برااین انتخاب کردی ک یکم شبیه عشق اولته قبول داری ک عشق اول یه چیز دیگس😊💔

نه اينكه چون خصوصياتش مثل اون بود....چون ملاك من عوض نشده بود

به عشق اولم اينقد لگد زدم كه ديگه رفت.آروم و بي صدا

الان به عشق دومم لگد ميزنم دو تا جوابم ميده😂.عشق اول به عنوان يه اسطوره عاشق تو ذهنم ميمونه ولي الان يه تار مو شوهرم رو نه به عشق اول و نه دنيا نميدم

تكرار نميشوي💞
منم نرسیدم نامردی بدی در حقم کرد  عاشقش نیسم‌ولی عکساشو میرم گاهی میبینم دلم تنگ میشه براش.... ...

چرا عزیزم اخه

من ازاونام ک اگ شانس درخونموبزنه😐هندزفری توگوشمه😕😂😐😂😂
نه اينكه چون خصوصياتش مثل اون بود....چون ملاك من عوض نشده بود به عشق اولم اينقد لگد زدم كه ديگه رفت ...

پایدارعزیزم😊

همون مشکلم خداست دیگه کلا ول نمیکنه مارو . باو انقد منو دوست نداشته باش دو روزم بچسب به بقیه بنده ها ...

🤣🤣🤣

چرا عزیزم اخه

بعد چهارسال عاشقی و از جون مایه گذاشتن براش ۱سال دانشجوییی ۲سال سربازی و ی سال اس و پاسی رفت سرکار و ماه بعدش خاستگاریمون بود .....

ی ماه قبل خاستگاری فهمیدم زن صیغه داشته و میخاسته تموم کنه با زنه که ب من پیام داد و زنگ زد و بهم گفت زنه .....

خواهراش و مادرشم کامل در جریان بودن و میگفتن تموم میکنه و من نمیفهمم چون میدونستن خر تر احمق تر و عاشق تر من پیدا نمیکنن......

بعد چهارسال عاشقی و از جون مایه گذاشتن براش ۱سال دانشجوییی ۲سال سربازی و ی سال اس و پاسی رفت سرکار و ...

وااای واقعانمیدونم چی بگم چجوری دلش امده چنین عشق زیبایی رو زیرپاش بزاره☹بخاطرهوسش