2777
2789
عنوان

بیاین رازهای زیبایی رو ب هم لو بدیم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 6947 بازدید | 186 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کپسول ویتامین ای میترکونم روغن داخلش برای لب و ناخن

زغال فعال برای دندونام میزنم 

ضدافتاب همیشه میزنم 

با ارایش هم نمیخابم شب

شاید قانون دنیا همین باشد ، من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست …خدایا دستمو بگیر 

من ميگم برام دعا كنينا😒😂

ب ابروها و مژه هاتون روغن كرچك بزنين همچيييين رشد ميكنه دهنتون باز ميمونه(اگر حساسيت چشمي داريد نزنيد ك باز بعدا فحشم نديد😑)

يكي ديگه هم اينكه بجاي ژل ايرو ك از چسب چوب و مواد شيميايي داغون درست شده ٥ تومن كتيرا از بيرون بخريد توي اب جوش حلش كنين و بعدش بريزين توي ريمل ك از قبل خالي و تميز شده هم گياهي هم ابروهاتون بالا ميمونه و نميريزه

تاثیری که داشت چی بود

صورتم شفاف وصاف شده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من هر هفته سه بار به موهام روغن کرچک نارگیل زیتون میزنم ...گلاب و گیلیسیرین به صورتم میزنم ..ویتامین ای میزنم ...لبمو با شکر و روغن زیتون لابه برداری میکنم به مژه و آبروهام کرچک میزنم ...دور چشمم روغن زیتون نارگیل میزنم ..بعد حمام کل بدنم روغن نارگیل میزنم ..به پاهامم میزنم ..‌بخور بابونه و ختمی میدم و بعدش یخ میزنم به پوستم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
من هفته ی بار ماسک سفیده تخم مرغ میزنم براخودمو شوهرم عالیههه همه جوشای سرسیاهو ...میکشه بیرون

چی؟؟

به امید ظهور آقا امام زمان و به امید اینکه دوتا پسرام بشن سرباز امام زمان🤩