2777
2789
عنوان

حالا باز هی... 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 24 پست
ان شاالله که گوش بدن  طلفک دخترتون گناه داره ❤ مگه اگ  بچه داشتم قطعا پیگیری میکردم 😄

😁 دخترم ماهه طفلک هر چی میگم گوش میده باباش عصرا میبرتش جاهای خلوت با هم قدم میزنن برمیگردن تا میرسه میگه مامان دستامو بشور میره تو دستشویی میشمره تا بیست بعد اب میکشه دستشو 

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم
حق داری 😔  کاش به مدیر ساختمون اعتراض کنی شاید ممنوع کنی بازی رو حیاط 😔 البته اگر بچه های خو ...

ما مدیر ساختمون هستیم ومنع رفت وآمد ومهمونی رو اجباری ممنوع کردیم.شما هم ممنوع کنید

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😁 دخترم ماهه طفلک هر چی میگم گوش میده باباش عصرا میبرتش جاهای خلوت با هم قدم میزنن برمیگردن تا میرس ...

عزیزممم😍😍😍😍 خدانگهدارش باششششه😍😍❤❤❤

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
وای من ی بنده خدایی اومد دم در درو روش باز نکردم کلی زنگ زده شوهرم فوش بارم کرد😕ب حق خدا کرونا بگیر ...

خوب کردی 😁 هرجی هم گفته خودشه 😁

من اخرا بارداریم دیگ فقط ی دست لباس داشتم اندازم بود

الانم ک زایمان کردم همینطور ولی خطرناکه نمبشه رفت بیرون 

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
من اخرا بارداریم دیگ فقط ی دست لباس داشتم اندازم بود الانم ک زایمان کردم همینطور ولی خطرناکه نمبشه ...

اره خیلی متاسفانه 😔😔