2777
2789
عنوان

بی بی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا منم پول یه ازمایش رو دادم به بی بی😂😂😂😂

عزیزم چنوقته اقدامی؟

منم برادومی اقدامم یکسالونیمه😕💔

۲۰ موعدمع

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
عزیزم چنوقته اقدامی؟ منم برادومی اقدامم یکسالونیمه😕💔 ۲۰ موعدمع

من هست ماهه اقدامم منم ۲۲ ام موعدمه پسرمو ماهه اول باردار شدم‌نمیدونم چرا این نمیشه بعد پسرم ایودی گذاشتم مرداد ماه ۹۸ دراوردم رفتم اقدام

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
من هست ماهه اقدامم منم ۲۲ ام موعدمه پسرمو ماهه اول باردار شدم‌نمیدونم چرا این نمیشه بعد پسرم ایودی گ ...

چ شبیه منی منم ایودی داشتم 

بهمن ۹۷ دراوردم 

دختدمو باجلوگیری باردارشدم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
من هست ماهه اقدامم منم ۲۲ ام موعدمه پسرمو ماهه اول باردار شدم‌نمیدونم چرا این نمیشه بعد پسرم ایودی گ ...

توسایت خیلیا میگن  بعضیا بعد ازبچه اول دچار نازایی میشن ممکنه چن سال طول بکشه ممکنه اصلا باردارنشه

انشالله ک اینطور نیست من بخداتوکل کردم

عزیزم دوستداشتی بیااین تاپیک

اکثرا اقدامن برادومی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4323048&slug=کیا-با-قرص-لتروزول-باردار-شدن&postId=135587154

توسایت خیلیا میگن  بعضیا بعد ازبچه اول دچار نازایی میشن ممکنه چن سال طول بکشه ممکنه اصلا باردار ...

انشالله همین ماه هر دو بارداریم

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
الان دو روزه میزنم حتی یک روزم ازش میگذره خطی نداره نمیدونم این چرا اینجوری شد

ان شاالله این ماه دلت شاد میشه اخه اگر هورمونی توی ادرار نباشه که بعد یساعتم هاله نمیده

دیگه نزن توروخدا خودتو مشغول کن تا موعدت بعدش بزن

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

من ماه پیش بی بی هام اینجوری بود بعد یه ساعت هاله مینداخت با ۷ روز تاخیر پری شدم ولی این ماه بی بی. م همون لحطه ۲خطه شد ببین به نظرم اگه باردار باشی خط دوم باید صورتی باشه اگه صورتی نباشه منفیه خاکستری و اینا ماله تبخیر ادراره ومنفیه ایشالا اگه منفی بود ماه بعد میشی هیلی سریع

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️