2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز نگذشته 5 روز مونده

دوحالت داره یا این خط تبخیره یا مثبت کاذب یا خیلی زود زدی جانم کمر نگه بذار قشنگ یه روز از پریودیت بگذره بعد بزن پررنگ می شه استرس هم نداشته باش باعث می شه نطفه به دیواره رحم نچسبه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خانمهایی که مادر شدن براتون آرزو شده انشاالله که به واقعیت تبدیل بشه منم یه موقعی آرزوی مادر شدن داشتم خدا رو شکر خدا بهم یه عزیز داد 

منم باردار نمیشدم درمان ناباروری رو پیدا کردم یه تایپیک در این مورد دارم حتما بخونید 

واقعا😍😍😍 دارم سکته میکنم از خوشحالی

بله.واسه من که اینطور بود.مبارکه گلم.

من دیروز آزمایش دادم فهمیدم باردارم.

شماهم برو آزمایش بده چون شایدحالا حالاها خط پررنگ نشون نده.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بله.واسه من که اینطور بود.مبارکه گلم. من دیروز آزمایش دادم فهمیدم باردارم. شماهم برو آزمایش بده چو ...

ممنون عزیزم

انشالله نی نی تو سالم بغل بگیری

آره حتما میرم

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
😧😧😑

ببین نهایت دوماه دیگه شما بارداری و کلی کیف میکنی ناراحت نباش عزیزممممممممممممم من بعد ازسالها باردار شدم هرماه دوماه بی بی میزدم:))

الان یه دختر دارم ازدیوار راست میره بالا قربونشششش

ببین نهایت دوماه دیگه شما بارداری و کلی کیف میکنی ناراحت نباش عزیزممممممممممممم من بعد ازسالها باردا ...

خدا برات حفظش کنه

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند