2821
2789
عنوان

معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 32 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول بگو که تو هم مث من خوره ای یا نه  تا در اندازه سطحی که هستی بهت معرفی کنم😏😉😂

بگوووووو منتظرم 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
دقیقا...ای ام خوره...

تازگیا کلبه رو دیدم جیدن مارتل توش بازی میکنه 

قشنگ بود ولی ترسناک نه داستانش متفاوت بود 

دیگه موروثی هم خوب بود 

جن و روحی هم بخوای به نظرم همه چیزایی که خوب بوده رو دیدی چون خوره ای و الانم دیگه مسخر ه و کلیشه ای شده فیلمای اونجوری 

هالووین هم خیلی تعریفشو کردن ولی خاص نبود 

سریال تسخیر در عمارت هیل قشنگ بود 

شرevil هم تازه دیدم خوب بود اونم

جنگیر یک و دو هم که ادامه جنگیره

سکوت مرگ و ایلای هم بد نبود

پسر یک هم خوب بود 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
تازگیا کلبه رو دیدم جیدن مارتل توش بازی میکنه  قشنگ بود ولی ترسناک نه داستانش متفاوت بود  ...

دکتر اسلیپ ادامه درخشش بود که جالب بود ولی ترسناک نه چندان 

داستان های ترسناک برای گفتن در تاریکی هم قشنگ و ترسناک بود

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

دیگه در میان علفزار بلند هم جالب بود 

و در انتها سریال ماریان😍من عاشق اون دختره شدم ولی پایانش مسخرس 

در کل اگه تو هم مث منی خوشحال میشم درباره فیلم ترسناکا با هم بحرفیم😍

دیگه در میان علفزار بلند هم جالب بود  و در انتها سریال ماریان😍من عاشق اون دختره شدم ولی پایان ...

خیلی ممنونم 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
تازگیا کلبه رو دیدم جیدن مارتل توش بازی میکنه  قشنگ بود ولی ترسناک نه داستانش متفاوت بود  ...

پسر دو هم ساختن...تعقیب هم قشنگه.

تولد مرگم مبارک یک ودو خوب بود....از این فیلما که نقاب میپوشن وادم م یکشن دوس دارم....پرستار بچه هم خوب بود...ویچر هم فصل بندیه درمورد جادو و.....یک فیلم دیدم یه دختر پرستاره یه پسر شده بود پسره همه رو کشت عجیب واخراش خارق العاده بود.....چ بر سر دوشنبه امد ویتیم هم فوق عالی....

پسر دو هم ساختن...تعقیب هم قشنگه. تولد مرگم مبارک یک ودو خوب بود....از این فیلما که نقاب میپوشن واد ...

پسر دو با تمام شوقی که براش داشتم آشغال بود 

تعقیب و تولد مرگم مبارک رو میبینم

اگه نقابدار دوس داری هالووین هم اینطوریه ولی فقط ۱ و۲۰۸۹ خوبن 

پرستار بچه رو دیدم قشنگ بود ولی در کل هیچی ازش نفهمیدم آخرشم داغون بود اصلا معلوم نشد دختره کی بوده ، بچه هه کی بوده و....

ویچر هم دیدم آره خیلی قشنگ بود البته با سانسورش😂عاشقش بودم اون موقع دوش هم دارن میسازن 

چه بر سر دوشنبه آمد ماجراش چیه؟ ساخت کجاس؟ و همینطور یتیم

من الان میخوام تاریکتر از شب رو ببینم

پسر دو با تمام شوقی که براش داشتم آشغال بود  تعقیب و تولد مرگم مبارک رو میبینم اگه نقابدار دو ...

پرستار بچه منظورم اونی نیست که توی روبیکاس...مشکل اینه تشابه اسمی فیلما زیاده 

پرستار بچه منظورم اونی نیست که توی روبیکاس...مشکل اینه تشابه اسمی فیلما زیاده 

سرونت مگ نیس؟

پسر دو با تمام شوقی که براش داشتم آشغال بود  تعقیب و تولد مرگم مبارک رو میبینم اگه نقابدار دو ...

چ بر سر دوشنبه...درمورد هفت تا دختر ب اسم شنبه تا جمعه...که کشور اجازه نمیده هر خانواده یک بچه بیشتر داشته باشه...که دراین بین دوشنبه گم میشه و.....

سرونت مگ نیس؟

نه

چ بر سر دوشنبه...درمورد هفت تا دختر ب اسم شنبه تا جمعه...که کشور اجازه نمیده هر خانواده یک بچه بیشتر ...

آها مرسی