2777
2789
عنوان

واییییی این چه وضعیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 65 پست
واقعاااا هم...کاره خوب رو شما کردی... خوشبحالت که تونستی جلوی همسرت و خونواده ش و اطرافبان وایستی..

شوهرم حرفی نداشت قلقش رو میدونم خوشبختانه تو این ی مورد 

گفتم خواهرمو شوهرش بچه بودن اونموقع خونواده ها کمکشون کردن ما ن بچه ایم ن بیکار خودمون بخریم اونم انصافا اصلا خبر نداشت از این رسما گفت یعنی چی خودمون میخریم جو گرفتتش فرداش وسایل چوبشو خرید 😂

ی روز بقیه چیزا 

مادر شوهرمم  یبار گفت گفتم ن خونوادم چرا بخرن خودمون میخریم شوهرم برا بچه ی بقیه میخره اونوقت برا بچه ی خودش پدر من بخره زشته !!!

بخدا یعنی چی پدر مادر جهیزیه میدن هر چی ببری دهنشون صاف نمیشه سیسمونی ۱۰۰ تومنی هم برات بیارن باز خونواده شوهر میگن فلانه بهمانه حتی بعضی ها باور نمیکنن میگن خودش خریده میگه بابام خرید مثل خونواده ی شوهر من 

منم ن گذاشتم بخرم ن چیزی تا بعدها اعصابم خورد نشه 

❤❤🐥🐣
انقدرررر نمک نشناس هستن که حد نداره...هرکارییییی بابام میکنه میگن داره که میکنه...واسه دخترش میکنه.. ...

بابات از اول کرده فک میکنن داره واسش کاری نداره کاش بابات راحت ی کاریو انجام نده

راستی تو دقیقا منظورت از پلی کستیک چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم حرفی نداشت قلقش رو میدونم خوشبختانه تو این ی مورد  گفتم خواهرمو شوهرش بچه بودن اونموقع خ ...

افرین واقعا..خوشم اومد ازت...خیلی خوب کردی.

شوهر من خیلی خاله زنکه..از الان میگه فلان چیزم بگیریااا..اینم بگیریا...

انقدر که تو جمع زنا بزرگ شده و گوشش رو پر کردن..

الانم میگه اینو واسه جهازت نخریدن اونو نخریدن...میگرده ی جیزی پیدا کنه توی کم و کسریا..

😊😊

استاتر تازه عروسی 😍؟

عکس از خونه و جهاز بزار ببینیم دیگههه

من چن روز دیه میرم خونم و جهاز میچینم

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️