2777
2789

خیلی وقتا حضور خدا رو تو زندگیم حس کردم.. دستمو گرفته...

ولی چندوقته گره افتاده ب کارم، چهارماهه مکرر دارم دعا میکنم ولی صدای پای اجابت نمیاد

میترسم،نگرانم....

خدا صدامو نشنوه و اجابتم نکنه چیکار کنم کجا برم

دیگه شوقی ندارم واسع دعا کردن

ته خطم تروخدا واسم دعا کنین

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔

انشالله دلت شاد بشه وامید برگرده ب زندگیت 💕💕💕

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرآن بخووون

برای من ثابت شده قرآن بهتری دعا برای باز شدن مشکلاته

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

سلام

دعا کن وقتی میخای بخوابی آروم زیر لب تو دلت دعا کن هر وقت دلت گرفت بگو یاالله#  

توکل به و توسل به ائمه بهترین ها برات رقم بخوره انشاءالله

التماس دعا اجرت با خود خدا❤

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

منم کلا ناامید شدم 40روز چله بقره گرفتم و همراهش چله های دیگه هم بود وقت اذان پامیشدم دست به دامن خدا میشدم مشکلاتم حل بشه، حل که نشد بدترم شد، دیگه کلا بریدم از همه چی

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
منم کلا ناامید شدم 40روز چله بقره گرفتم و همراهش چله های دیگه هم بود وقت اذان پامیشدم دست به دامن خد ...

وای چه بد😔😔😔😔😔

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔
وای چه بد😔😔😔😔😔

دلم کلا شکست 

فک میکردم خدا همچیو واسم درست میکنه ولی نکرد نمیدونم چرا، بنده ی بدیم نبودم براش😔😔😔😔

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

عزیزم واست دعا کردم منم سالهاست منتظره اجابتم نمیدونم چرا خدا جواب دلمو نمیده 😔

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...