2777
2789
برادرتون باید بره پیش روانشناس و حرف بزنه باید تمام افکارشو بگه به روانشناس صادقانه بگه تا بتونه ریش ...

این دکتری ک میره عالیه چن وقتیه دارو استفاده میکنه 

ولی حالو احوالش دم دمیه گاه خوبه گاه بد 

زندگی کوتاه است به همدیگر خوبی کنیم 😊
اره بنظرم بیخیالی تنها راهشه  نظرت چیه؟

اره‌فقط‌بزن‌بع‌بی خیالی

همش‌با‌خودت بگو این‌افکار‌چ‌تاثیری‌تو‌زندگی‌من‌داره

قطعا‌تاثیرش‌هیچه‌و از زندگیت‌لذت‌ببر

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دکتری ک میره عالیه چن وقتیه دارو استفاده میکنه  ولی حالو احوالش دم دمیه گاه خوبه گاه بد&nb ...

بله در کنار دارو ایشون باید روان درمانی هم بشن منم چندسال دارو خوردم چندبار دکتر عوض کردم تا تونستم به نتیجه برسم وقت و صبر میخواد درمان وسواس ، با حرف زدن هیجاناتش تخلیه میشه و زودتر درمان میشه

بله در کنار دارو ایشون باید روان درمانی هم بشن منم چندسال دارو خوردم چندبار دکتر عوض کردم تا تونستم ...

بنظر شما چقدر طول میکشه تا کاملا خوب بشه 

و چن درصد احتمال داره بعد از قطع دارو دوباره عود کنه چون اون روز دکترش یکی از داروهاشو کم کرد جواب نداد دوباره اضافه کردش

بنظر شما چقدر طول میکشه تا کاملا خوب بشه  و چن درصد احتمال داره بعد از قطع دارو دوباره عود کنه ...

ببینید این بیماری همیشه احتمال برگشت داره به همین خاطر میگم روان درمانی هم داشته باشه  که تکنیک های برخورد با فکر و یاد بگیره ،دارو کمک کننده هست اما درمان کننده نیست من چند سال این مسیرو رفتم چندنوع دارو خوردم ولی به محض قطع کردن دارو حالم بد میشد ولی الان هیچ دارویی نمیخورم و دارم راحت زندگی میکنم اونم با کمک دکترم و خدا ، راستی کتاب رهایی از زندان ذهن هم عالیه دکترم به من این کتاب و داد واقعا خوبه 

ببینید این بیماری همیشه احتمال برگشت داره به همین خاطر میگم روان درمانی هم داشته باشه  که تکنیک ...

ممنون گلم ایشالله شماام بهتر بشی