یک بار هم هفت شهید را پیدا کردیم که از ستون فقرات از وسط جدا شده بودند. هفت سر جدا، پاها جدا، دستها جدا. پس از بررسی متوجه شدیم اینها که بچههای بسیجی بین دوازده تا هجده سال بودهاند، با قیچیهای بزرگ فولادی که مخصوص تانک است و بیشتر در توپ خانهها استفاده میشود، یکییکی جلوی چشم هم دیگر قطعهقطعه شدهاند.
آیا به نظرتون ما مدیون این شهداء نیستیم؟؟؟؟؟؟؟؟
مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
قطعا خاکمونو مدیون شهداییم اما سردمدارای این ۴۰ سال بیشتر از ما مدیون هستن چون علاوه بر شهدا مدیون خودمام هستن فقط نمیتونم درک کنم شبا چطوری آروم میخوابن چطور راحت غذا از گلوشون پایین میره نمیفهمم من که میبینم یه پیرمرد پشت شمشادا قایم شده بساط کرده نبینن بادم میاد کتشو محکم گرفته از خجالت نمیتونم سرمو بیارم بالا تو خودم مچاله میشم اونا چطور میگذرن نمیفهمم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کافیه فقط یکبار تصور کنیم که اون رزمنده های از جان گذشته تو اون عملیات های خطرناک مخصوصا شبانه چه شجاعتهایی از خودشون به خرج دادن و از جون عزیزشون و زن جوونشون و بچه های کوچیکشون گذشتن تا به خدا برسن و به مولاشون امام حسین اقتدا کردن اکثراً هم سنشون زیر سی سال بود خدایا اونا کی بودن ما الان کجا هستیم😔 انشاالله که با اعمالمون اونا رو نرنجونیم و شرمنده نشیم
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))