2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه داربشم یازوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 24 پست
نه عزیزم اقدام کن چرا زود باشه ،، ان شالله که شما زودی باردار بشی،، ولی خدایی نکرده اگه طول کشید چی؟ ...

20سالم بود اقدام کردم الان 22سالمه خداروشکر باردارم، اصلانم زود نیس دوس ندارم اختلاف سنیم با بچم زیاد بشه تا شور و شوق دارم میخوام بزرگشون کنم ،، برام دعا کنید ان شالله چهارتا میخواییم😅😄

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ٢٩سالگي بچه دار شدم با اينكه خيلي زندگيمون بهتر شده از اونورم زيادي سرم گرم شده كلا وقت ندارم ولي يه موقعايي ميگم بازم جا داشتم ديرترم بيارم تا ميتوني از اين روزاي بيكاري استفاده كن با شوهرت الان خوش بگذرون سفر برين حالا حالاها وقت داري عجله نكن 

نه عزیزم مسافربری

خداحفظش کنه برات 

به هرحال عزیزم خلبانی شرایطش تقریبا همیشه اینطوریه 

شماهم برو دکتر چکاب شو اول عفونتی چیزی نداشته باشی ویتامین های موردنیاز مصرف کن تااقدام یه مدت میکشه انشالله تاوقتش برسه و اقدام کنی سنت خیلی مناسبه 

ببین اخلاق شوهرت چطوره اگر از شوهرت مطمعنی بیار اگر ن اخلاقش خوب نیس این ریسکو نکن....

بچه دار شدنم ربطی ب سن نداره ک زود و دیر بشه تا 43 44 سالگی وقت داری عجله نکن اول از اخلاق شوهرت مطمعن شو

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون