2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برین سایت سنجش امروز اعلام کردن سی

میگم...من کتابام تموم کردم...مرور پایه مو انجام دادم ولی نصفو نیمه با توجه به عقب افتادن کنکور به نظرت هدفمو چه رتبه ای قرار بدم اگه بخوام از این به بعدو خیلی بکوبو پیوسته پا کتاب باشم؟؟مثلا با روزی 14ساعت

رشتم تجربیه...

میگم...من کتابام تموم کردم...مرور پایه مو انجام دادم ولی نصفو نیمه با توجه به عقب افتادن کنکور به نظ ...

ببین من دوساله مشاور کنکورم تجربه میگه این که از هر جا یه چیز بخونی چهار تا تست بزنی موفقیتی نداره واقعا...درس خوندن و‌تست زدن اصول و مراحل داره..اگه طبق همه اینا باشه رتبه دوهزار سه هزار میتونه هدفتون باشه به راحتی

فقط خدا..

ببین من دوساله مشاور کنکورم تجربه میگه این که از هر جا یه چیز بخونی چهار تا تست بزنی موفقیتی نداره و ...

واقعاا؟؟

پزشکی میخاستم من...:(((

مثلا از مبحث شارش انرژی 700خورده ای تست زدم فقط...همه ی تستاروکامل میزنم واسه درسا

واقعاا؟؟ پزشکی میخاستم من...:((( مثلا از مبحث شارش انرژی 700خورده ای تست زدم فقط...همه ی تستاروکام ...

آهان اگه هم تست. زیاد زدین و باز هم اراده دارین همینطور ادامه بدین حتما میشه روی پزشکی هم حساب کرد

فقط خدا..