2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105506 بازدید | 18988 پست
نکنه نویسنده‌ش هم خودت و فیلی هستین ؟؟؟ 😅😅😅😅

نه پس داستان اماده پدر مادر ندار بدیم دستت 😒😒 مگه ما غیرت نداریم خودمون میشیم شخصیتای داستان😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حضوری هم میتونم 🤤🤤🤤

گفتم این سوده یه چیزیش هس ! قبول نمیکنید 🤣🤣🤣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اره گلاب خالی خالی...دو روز در هفته هم گلاب و ابلیمو...الان خیلی خوب شدم

اونوقت هروز بزنم؟

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
گفتم این سوده یه چیزی هس ! قبول نمیکنید 🤣🤣🤣

عمل کرده سِسی شده میخواد استفاده کنه خو😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😅😅😅 والا با حرفای سوده باید برم داستانگوی رادیو فلان فلان شده بشم 😂😂😂😂😂

ن سخنگوی همینجا شو برا ما دکلمه و داستانک و اینا بگو😍

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
اونوقت هروز بزنم؟

من خودم روزی ۴ ۵ بار با پنبه و گلاب صورتمو یه صفایی میدم...ینی کلا دیگه از ژل شستشو و اینا استفاده نمیکنم..تو حمام هم چیزی ب صورتم نمیزنم..جاست گلاب...مای لاو گلاب...همسرم گلاب عشقم گلاب

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
ن سخنگوی همینجا شو برا ما دکلمه و داستانک و اینا بگو😍

رادیو راهِ شبِ ننه و بچا 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عمل کرده سِسی شده میخواد استفاده کنه خو😂😂

هااااا همینهههه 😅😅😅😅

من خودم روزی ۴ ۵ بار با پنبه و گلاب صورتمو یه صفایی میدم...ینی کلا دیگه از ژل شستشو و اینا استفاده ن ...

در این حد باهاش حال کردی😂😂😂پس از امروز منم هووتم مای جاست لاو ایس گلاااااب

مارپل ما رو نگا 

بیا اینور سوده رو دریاااااب

رادیو راهِ شبِ ننه و بچا 😅😅😅

فک کننن😂😂😂