2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105499 بازدید | 18988 پست
یسری ترکیبا کنار هم میشن چربی سوز میشن مثلا پاکسازی کبد  بهتره سرچ کنی راجبشون یه پیجیم تو این ...

واقعا !!!!؟؟؟؟ 

وااااا 

من به زور میوه‌هاشو کردم تو حلقم 😐😐😐😐😐😐😐

خب چرا نگفتیییییی 

ایش چه قدم بی‌مزه بودن 😶😶😶😶😶😶

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
گفتوم‌گفتوم  هیچی خلاصه میخواستوم زژداشون بشوم نزاشتن 😂😂

من موخام کلاسای زژداشون ثبت نام کنم 😎😎

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من موخام کلاسای زژداشون ثبت نام کنم 😎😎

تو غ ....میکنی 😅😅😅😅😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اصلا کلا خشتکی نداشتن از اول حاج اقا جون یادته هر شلواری برام‌میخری اول گررررردالی خشتکشو در میاری م ...

هایادومه اما لباسای باشگاهتوبزورگرفتی ازدستوم‌گفتی خشتکاشوپاره نکنی آبروم میره باشگاهم ک میرفتی دیرمیکردی دیگه منم چیزم ‌

.بوقم.نه چراغ راهنمام.اینم ن اون چیزم سیخ میشودکارمیدادوم دستت بالباس باشگاهی حسابی یه ورژن باشگاهی میرفتیم.......اجماعآصلواااااااااااااات

عاره دیگه خشتکات ک کلآ پارع پورع شدن ازبس دستمالی کردوم......بقیه چشاوتونوببندین چش وگوشتون وا ...

😂😂😂 گوشامونو چی؟صداتون میاد که

منم چشم و گوش بسته میترسم وااااشه چشم و گوشم هااااا چشششم و گوششش

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
مبارک باشههههههههه😍

مررررسی😘😘

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
ای چه عکسی بید😂

سلاااااااام

خوش اومدی 

صفا آوردی 

خونه‌ی جدید 

اخلاقِ جدید 

چهههههره‌ی جدییییید 😄😄😄😄😄

اعععععی قربون این دکی بروم هعععععییییی

خدانکنههه

یعنی میدوم هوا دوست داری ؟؟😂😂😂

خیلیییی😂😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
یسری ترکیبا کنار هم میشن چربی سوز میشن مثلا پاکسازی کبد  بهتره سرچ کنی راجبشون یه پیجیم تو این ...

پس میوه هاشوبندازم بیرون 😜😜😜من باچ ذوقی هویجاروخوردم گفتم چقد شیرین شدن اینجوری

واقعا !!!!؟؟؟؟  وااااا  من به زور میوه‌هاشو کردم تو حلقم 😐😐😐😐😐😐😐 خب چرا نگفتیییی ...

چندبار گفتم تو تاپیک قبلی

خودمم خوردم یبار گلاب به روتون بودم😂😂😂

خوانشِ سووناروا دیگههههه 😀😀😀😀😆

ن بی شوخی

بچها تاپیک قبلی چی بهم گفتین ترکیده نرسیدم بخونم اوری  افتابگردون  و...

هیچی همساده 

طبق اکثر آرا ، تصمیم بر این شد اون تاپیک رو تعطیل کنیم 

همین