2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105488 بازدید | 18988 پست
اسمش هست : چیهیرو 😍😍😍

بانمکه ندیدم کارتونشو

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوری چطوری دوماد نشدی ؟؟؟

من ؟؟؟؟؟ نه هنو 😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بانمکه ندیدم کارتونشو

شهر اشباح رو ندیدی !!!!؟؟؟؟؟؟؟ 

حتتتتتتتما ببین 😀😀😀😀😀😆😀

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوری اوری عکستتتتت🤗🤗🤗🤗🤩🤩

😍😍😍😍

سلام فیلی جون قضیه چیه من نبودم

سلام بروی ماهت یه کاربری که اقا بود پست گذاشت من بدون توجه به اینکه خانومه یا اقا جوابشو‌دادم اونم اینجور که میگه یه پست بشوخی برام گذاشت و از آنجایی که من عزیز دل هممممتونم بچیا رگ غیرتشون باد کردو‌حسسسیابی از خجالتش دراومدن 🤣🤣🤣😂

باع...

هیچ خوشم نمیاد تا یه حرفی میزنیم میریم تو لیست تاپیکهای به‌روز شده 😑