2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست
این چه قیافه ایههههه😂😂😂الان باخخخوروم ناخخخورومممم نفهمیدوم کههههه😂😂😅

خودمم نفمیدم 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون یه شوخی بود فقط استیکر نزاشتم که خنده دار باشه چون یادم رفت و عادت به استیکر گذاشتن ندارم

گزارش خوردید که یادتون بمونه تو هر جمع و موقعیتی چجور باید حرف زد.میخواید گزارش نخورید تشریف نیارید این تاپیک.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
وای تی تی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

وای بچا ما الان مث ایناییم با وجود حمایتای مَمَنی 😍😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلام روزبخیر

قبول دارم همه حرفاتو نمیدونم چه دردیه الی واقعا میگم احساس خفگی میکنم. اب یخ نمیخورما کلا از بچگیم ...

باید زورتو بزنی چون اون سموم از بدنت دفع نمیشه و داری بچه شیر میدی پس شیرت خیلی سالم نیس بخاطر فاطمه هم که شده باید بتونی 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

‏غافلی از حال دل ، ترسم که این ویرانه را ...

دیگران بی صاحب انگارند و تعمیرش کنند

136197294]همینکه فیلیو لای کرده که خداشفات بده [/QUOTE] اععععی قربون تو‌که بالاخواه مو در میاا ...

❤😘😘

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

سلام 

خوبین خوشین...بچه ها بالاخره گوشیمو درست کردم😀یعنی درست کردن..یعنی اون درست کرد😃حالا زیاد مهم نیس کی درست کرد

درست شد دیگه...با گوشی نو اومدم صبح بخیر بگم😂😂😂صبح همگیتون بخیر

وای بچا ما الان مث ایناییم با وجود حمایتای مَمَنی 😍😅

😅😂😂

سلام  خوبین خوشین...بچه ها بالاخره گوشیمو درست کردم😀یعنی درست کردن..یعنی اون درست کرد😃حالا ز ...

به به سلاااام 😍😍

مبارکا باشهههه 😀😀😀

سلام  خوبین خوشین...بچه ها بالاخره گوشیمو درست کردم😀یعنی درست کردن..یعنی اون درست کرد😃حالا ز ...

به به مبارکا باشه به سلامتییی😍

2827
2791
2779
2792