2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105331 بازدید | 18988 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز بعد از ۶ونیم ماه سوار مترو شدم😐 حس عجیبی بود😐

ماسک یادت نره‌ها

محلول ضدعفونی‌هم همراهت باشه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ماسک یادت نره‌ها محلول ضدعفونی‌هم همراهت باشه

۲ لایه ماسک زدم مشتی😂😂

الکلم همیشه باهامه

ولییییییی سوار تاکسی که نشدم کناریم ماسک نداشت خواستم سوار شم اصلا ندیدم که نشستم دیدم ماسک نداره🤦‍♀️

حالا اینو بگم من چشمم توش یه چیزی دراومده واسه همین لنز نذاشتم عینکم که کلا ندارم نمیدیدم کهههه😂😂 خیلی سخت بود واقعا مخصوصا این که رفتم دانشگاه صحبت کنم فاصله هم داشتم نمیفهمیدم واکنش طرفو😂 واقعا دشوار بود

۲ لایه ماسک زدم مشتی😂😂 الکلم همیشه باهامه  ولییییییی سوار تاکسی که نشدم کناریم ماسک نداشت خ ...

من تا الان سوار هر ماشینی میشدم ، رعایت میکردن و ماسک داشتن . الان اومدنی من پشت نشسته بودم یه خانومه و دوتا بچه‌س هم بین راه سوار شدن . هییییچ کدومم از شانس من ماسک نداشتن و همچینم کیپ به من چسبیده بودنا ! من دیگه از در کم مونده بود پرت شم بیرون ! اصلا هم به بچه‌شون یاد نمیدن ، که به مسافر نچسبه ! خب پسر بچه‌هم هستن ، خوب نیست بچسبن به آدم ! انقدر هم یه سری از این پسر بچه‌ها مشکل دارن که آدم باورش نمیشه با این سن چه کارا که نمیکنن !!! منم آدمی نیستم تذکر بدم ‌ خیلی کم رو هستم 😞

منم عینک نزنم رسما کورم 😑

اونسری نتونستم تشخیص بدم همکارمو ، و با اون یکی همکارم صحبت کردم ! خیلی ضایع بود . الان میگه دختره کوره 😭😭😭

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

@تی_تی2 سوال دارم ازت 

یه سوال اساسی 🙁

من تا الان سوار هر ماشینی میشدم ، رعایت میکردن و ماسک داشتن . الان اومدنی من پشت نشسته بودم یه خانوم ...

آره منم روم نمیشه این جور مواقع چیزی بگم☹

وای😂😂

من دبیرستان یه بار عینک نداشتم بعد دوستم از دور بهم دست تکون میداد منم فکر کردم با یکی پشتمه بر و بر نگاش کردم گفتم واکنش نشون میدم ضایع میشم بعد گفت هووووی باتواما😂😂😂😂

شماره چشمت چنده؟

امروز میگفتن یکی از بچه های کلاسمون انقدر پای لپتاپ بوده چشمش نابود شده نیاز به عمل داره یعنی ضعیف بوده ولی بدتر شده جوری که نمیتونسته ببینه مجبور شده خیلی از درسارو حذف کنه

یکی هم دبیرستان همکلاسیم بود شماره چشمش ۹ بود خیییلییییی ضعیف بود عینکش خیلی کلفت بود😐 یه بارم یکی برف زد تو صورتش خورد به چشمش باد داشت چند روز چشمش خیلی حساس بود 

الان فکر کنم هم چشمشو عمل کرده هم تغییر جنسیت داده😁😁

آره منم روم نمیشه این جور مواقع چیزی بگم☹ وای😂😂 من دبیرستان یه بار عینک نداشتم بعد دوستم از دور ...

اصلا اوضاعیه این دور ندیدنا 😅

خیلی ضعیف نی ! ولی خب تشخیصم از دور بده دیگه . نمیبینم

۱.۲۵ ، اون یکی هم ۱ 

اصلا اوضاعیه این دور ندیدنا 😅 خیلی ضعیف نی ! ولی خب تشخیصم از دور بده دیگه . نمیبینم ۱.۲۵ ، اون ی ...

برو خداتو شکر کن بچه😐

من حتی میخوام تو لپتاپ فیلم ببینم از اون فاصله نمیتونم زیرنویسو بخونم😐😐😐😐😐

برو خداتو شکر کن بچه😐 من حتی میخوام تو لپتاپ فیلم ببینم از اون فاصله نمیتونم زیرنویسو بخونم😐😐😐 ...

آره خداروشکر چشمام در این حد ضعیفه .

واقعا سخته چشم آدم ضعیف باشه . من عینک نمیزنم سردرد میگیرم . 

سونی سرمه نزدی ببینی تو بیناییت تاثیر داره یا نه ؟ سرمه اثمد به همون روش خاص خودش

آره خداروشکر چشمام در این حد ضعیفه . واقعا سخته چشم آدم ضعیف باشه . من عینک نمیزنم سردرد میگیرم .&n ...

آره خیلی سردرد میاره همش دردسره با عینک بی عینک با لنز بی لنز ...

نه والا نزدم جای معتبر پیدا نکردم که وگرنه میخواستم بزنم میخواستم از تبریزیان بگیرم اونم نمیدونم چیزای خوبی راجبش نمیگن

بعد من الان چشام بیشتر از ۴ شده فکرکنم بالای ۴ شامل بیمه میشه واسه همین گفتم استفاده هم کنم مثلا بشه ۳ بازم باید عمل کنم که تازه بیمه هم نداره بعد اگه بعد عمل این که خوب شده برگرده چی سر اینا منصرف شدم

آره خیلی سردرد میاره همش دردسره با عینک بی عینک با لنز بی لنز ... نه والا نزدم جای معتبر پیدا نکردم ...

سونی میگن عمل هم مشکلات خودشو داره . مثلا خشکی چشم میاره که واقعا آدم اذیت میشه

سونی میگن عمل هم مشکلات خودشو داره . مثلا خشکی چشم میاره که واقعا آدم اذیت میشه

آره اونم عوارضشو داره ولی مشخص نیست واسه هرکی یه جور میشه 

اگه ۱ یا ۲ بود سرمه میزدم ولی الان فایده نداره ۶سال طول میکشه تازه اگه واقعا تاثیر بذاره😂

ولی دوستم عمل کرد راضی بود یه مدت بعد عمل فکر کنم باید قطره می ریخت بعدش اوکی بود 🤔