2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105313 بازدید | 18988 پست
ننه تو نت هم خیلی خوندم که پله بالا رفتن خیلی برای سلامتی مفیده  پایین اومدن نه ها

دکتر من گفت تا حتی الامکان با پله نرم

با این که زانوم و کلا پام باید تقویت بشه ولی گفت پله خوب نیست چه بالا چه پایین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناااا کی بزوووو نازناز منو چلا زد؟چلاخولد؟چلا دعبا؟ آدم باشین بچای من ننه اعصاب نداره آدم باشین ...

😬😬😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلام روزبخیر فاطمه امروز واکسن۶ ماهگیشو زد😎

سلام ممنی

به به با سلامتی 😍

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلام  بچها خوبین منم خوبم😀😘 .اتفاقا هر روز خاموش میام می خونمتون...فقط خیلی سنگین و بیحوصله ...

سلام آفتابی

انشاالله به سلامتی زایمان کنی نینیتم صحیح و سالم و بدون دغدغه ببری خونه با خیال راااااحت ❤

یه جراحی دارم یه کشیدن یه ترمیم یه جرم گیری😭😭😭 فردا وقت جراحی دارم😭😭😭

موفق باشی 😬😬

نگران نباش . بعدا خیالت راحت میشه بابت دندونات

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
موفق باشی 😬😬 نگران نباش . بعدا خیالت راحت میشه بابت دندونات

اشتب فهمیده بودم فردا ویزیت جراحی دارم بعدش وقت جراحی میده

خیلی میترسم😭😭😭

من فکر کنم خود سوزنه زیاد درد نکنه بعد که میره تو لثه اینا درد داره که با بی حسی اینا درست نمیشه

چون بابام همین جا اومده بود واسه کشیدن واسه همین میترسم 

اشتب فهمیده بودم فردا ویزیت جراحی دارم بعدش وقت جراحی میده خیلی میترسم😭😭😭 من فکر کنم خود سوزنه ...

سونی بدن با بدن فرق داره 

استرس نده به خودت . فقط اون لحظه که آمپولو میزنه میسوزه ‌ که اونم تا کامل تزریق شه به لثه‌ت یه پنج ثانیه زمان میبره . بعدش دیگه هیچی ...

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

" أحببتک وکأنک آخر أحبّتی على وجه الأرض

وعذّبتنی و کأنّنی آخر أعدائک على وجه الأرض ... "

تو را دوست داشتم ،

چنان که گویی تو

آخرین عزیزانِ من

بر رویِ زمینی ...

و تو رنجم دادی ،

چنان که گویی من

آخرین دشمنانِ تو

بر روی زمینم ...!

سلام  بچها خوبین منم خوبم😀😘 .اتفاقا هر روز خاموش میام می خونمتون...فقط خیلی سنگین و بیحوصله ...

سلام‌بروی مااااهت ای جااااان عکس نی نیه آفتاب هم کامینگ سون 😁😁😁ایشاله بسلامت بغلش کنی دوست جون 😍😍😍😍

باع...
باو من خیلی کم روام نگاه نکن اینجا ور ور میکنم😂😂😂 حالا زن باشه یکم روم میشه  امروز که حالا ...

باع اینم رو میخواد ؟؟من برم دکتر زن باشه مرد باشه پای امپول وسط بیا به دکتره میگم فکر کن چیزه خودته 🤣🤣به خانم دکترن گفتم دکتر جون یججججوری بزن که انگار لبا خودته ترکیده بود 😂😂

باع...