2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105293 بازدید | 18988 پست
منم چندروزه عطشم برطرف نمیشه🥵 دهنم تلخه و خشک

ببین از چیه ننه

من کم خونی و دیابت و فشار خونو شنیدم با همین شور خوردن و اینا اما نمیدونم دقیقا چیه 

تو پیج سوگند یه دکتر طب سنتی انلاین گفته بودا خیلیم دقیق میسنجن چی به چیه اما سایتشو یادم رفته چیه

پیدا کردم میگم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بچا چند وقت پیش رفتیم پیتزا سیب ۳۶۰ (همین که این پایین تبلیغ کرده) یه شعبه‌ش تقریبا بالای خونه‌مونه ...

فکر کنم منم رو به روی پارک ملت رفته بودم نمیدونم همینیه که تو میگی یا نه

من سوسیس کالباس نباید میخوردم پیتزا ‌گوشت سفارش دادم انقدر خوش مزه بووووود خیلی بهم چسبید   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند رووووز !!! خیلی بده واقعا ! آخه چرا ؟

میدونم یک هفته بیشتره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببین از چیه ننه من کم خونی و دیابت و فشار خونو شنیدم با همین شور خوردن و اینا اما نمیدونم دقیقا چیه ...

😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
عسک عسسسسک

باش

رفتی کهههههه

رفتی کهههههه

خو من 5 دقیقه هی چک کردم دیدم آفی رفتم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
پیتزاتون کالباس داشت توش؟؟ من معمولا یه پیتزایی میگیرم کالباس نباشه توش ادویه زیاد تو کالباس میزنن ...

پیتزا نبود 

سوپر برگر بود . ۱۵۰ گرم برگر گوشت، پنیر دیپ چدار، ژامبون، پنیر ذوب شده روی نان گرد، به همراه یک عدد هات داگ، سیب زمینی سرخ شده معطر، پنیر چدار

اون برگر گوشتش خیییلی شور بود . و بقیه هم که خب شوری داشت ... اولش آدم داغه نمیفهمه . ولی نیم ساعت بعدش از عطش میخوای بمیری 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فکر کنم منم رو به روی پارک ملت رفته بودم نمیدونم همینیه که تو میگی یا نه من سوسیس کالباس نباید میخو ...

من پیتزای پپرونیشم امتحان کردم (به خودم قول داده بودم دیگه نخورم ولی خب پیتزا بود 😁) خوشمزه بود

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
رفتی کهههههه

فکر کردی همه اورا جان هستن ؟؟ 😒

این طور ثابت قدم ، استوار ، پابرجا ، پیگیر 😌😌😌

والا به خدا 🤓

خو من 5 دقیقه هی چک کردم دیدم آفی رفتم 

نه اف نبودم لود نمیشه لامصب😑

مممممن😂😂😂

توهم هی میریییییی😬

فکر کردی همه اورا جان هستن ؟؟ 😒 این طور ثابت قدم ، استوار ، پابرجا ، پیگیر 😌😌😌 والا به خدا 🤓

والا🤩