2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 18988 پست
دولت؟؟؟ دولِ تو؟     اها منظورت میشه دولِ اوری اومممم بله بلهههههه    

ای مرررررررررررض 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اصن انقدر این فیلی ازین چیزای خاک‌برسری گفته اون کلمه‌ی ابتدایی که تو جمله‌ت نوشتی رو بد خوندم 🤣🤣 ...

😂😂😂 آفرین بهت داری عادی میشی کم کم میتونی وارد جامعه شی با این دیدِ جدیدت😅😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای مرررررررررررض 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣

جووووووووووووون😂😂😂

💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلام 😄 چوخ ممنونم ...  کِف دی دا ... بی گون ساز دی ... بی گون ناساز 😁 سَن نَ خبر ، منیم ما ...

انشاءالله همیشه کفون ساز اولار 😍

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام سلااااام دلبرای من خصوصا اوریشون😍😍 چطور مطورید؟؟؟ درست حدس زدی حساااااابی گرفتارم کردن😣دلم م ...

زی زی تو حاجی دار شدی به سلامتی 😍😍😍وای خدااااااااااااااااا چقدر خوشحال شدم یعنی خیلی ها خیلی زیاد

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

تی تی جونم عزیزم امیدوارم خواهر زاده ات خیلی زودتر از اونی که انتظار دارین خوب بشه خانواده ات هم همیشه سالم تندرست باشن

سلام😊💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟💜💟

سلاااام😙😙الی با کلمه دولم عه ببخشید دولت یعنی دول اونا اوف گیجم کردی خدا لعنتت نکنه😖

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
زی زی تو حاجی دار شدی به سلامتی 😍😍😍وای خدااااااااااااااااا چقدر خوشحال شدم یعنی خیلی ها خیلی زیاد

سلام عزیز دلم ن بابا هنوز نشدم اگ شدنی شد بهت میگم عزیزدلم😘😘 نی نی چطوره؟؟؟

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
تی تی انشاالله زود خوب میشه منم گرفتم مثل سرماخوردگی برام گذشت. بچه ها قوین زود خوب میشن 

حالش خیلی بهتره شکر خدا

ممنون از همتون که برا خونوادم دعا کردین😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
انشاءالله همیشه کفون ساز اولار 😍

باشووا دولانیم مممممممن 💋💕💕💕💕💕💋

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
حالش خیلی بهتره شکر خدا ممنون از همتون که برا خونوادم دعا کردین😍

خدا رو بی‌نهایت شکر 🤲🤲🤲🤲

باشووا دولانیم مممممممن 💋💕💕💕💕💕💋

الله المسین گوزلیم😘😘

سلام عزیز دلم ن بابا هنوز نشدم اگ شدنی شد بهت میگم عزیزدلم😘😘 نی نی چطوره؟؟؟

انشاءالله به زودی خبر حاجی دار شدن رو بدی عزیزم اونم خیلی خیلی زود 😘😘نی نی هم خوبه قربونت فقط ناقابل در عرض یک ما نیم 18کیلو کم کردم دیگه خودت آخر قصه رو حدس بزن 😂😂

انشاءالله به زودی خبر حاجی دار شدن رو بدی عزیزم اونم خیلی خیلی زود 😘😘نی نی هم خوبه قربونت فقط ناقا ...

یا خداااااا 😯😯😯

آقا رضا خوووووب داره آتیش میسوزونه هااااا 😅😅😅

خدا حفظش کنه 💕💕💕💕💕

انشاءالله به زودی خبر حاجی دار شدن رو بدی عزیزم اونم خیلی خیلی زود 😘😘نی نی هم خوبه قربونت فقط ناقا ...

همچین مانکن بشی😆

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰